Kardeş Türküler konserinde sloganlar

Güncelleme Tarihi:

Kardeş Türküler konserinde sloganlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2013 01:23

Kardeş Türküler grubu 20. Yıllarını Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenledikleri konserle kutladılar. Kardeş Türküler'in konseri sırasında, 'Her Yer Taksim Her Yer Direniş' sloganları atıldı.

Haberin Devamı

Toplumsal eşitliğe ve barışa gönderme yaparak "Memleket de sahnemiz gibi olsa" diyerek konserine "Memleket Sahnemiz" adını veren Kardeş Türküler, 20. yılını özel bir program ile Açıkhava Sahnesi'nde kutladı. Konserde Kardeş Türküler'in 20 yıldır en çok sevilen şarkıları ve dansları seyirciye sunulurken, grubun yeni besteleri ile düzenlemelerine de yer verildi. Konser sırasında 'Her yer Taksim Her Yer Direniş' ve Beşiktaş'ın taraftar Grubu 'Çarşı'nın 'Sık bakalım' ve 'Bu daha başlangıç mücadeleye devam' sloganları atıldı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Kardeş Türküler, sosyal paylaşım sitesinde yayınladıkları 'Tencere Tava Havası' şarkısıyla eylemlere destekte bulunmuşlardı.

KONSERDEN KARELER

KARDEŞ TÜRKÜLER KONSERİNDE GEZİ SLOGANLARI

MERDİVENLER GÖKKUŞAĞI

Kardeş Türküler konserinde sloganlar

Haberin Devamı

Kardeş Türküler, sahneye gökkuşağı renklerinde boyanmış merdivenden inerek geldiler. Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan Salıpazarı Yokuşu merdivenlerinde başlayan merdivenleri gökkuşağı renklerine boyama eylemi, dalga dalga bütün yurda yayılmıştı.

KARDEŞ TÜRKÜLER KONSERİNDE 'ÇARŞI' DAMGASI

BAKMADAN GEÇME!