Kainat güzelinden Trump'a, “Yüzünüzü kara çıkarmayacağım”

Güncelleme Tarihi:

Kainat güzelinden Trumpa, “Yüzünüzü kara çıkarmayacağım”
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2006 22:56

Kraliçe seçilmesinin ardından yaşadığı çalkantılı yaşam nedeniyle tacından olma olasılığı gündeme gelen 2006 yılı ABD Güzeli Tara Connor, kendisine ikinci bir şans verilmesinden memnun olduğunu belirterek, “Yüzünüzü kara çıkarmayacağım” dedi.

Magazin gazetelerinde yer alan haberlerle ilgili yorum yapmaktan kaçınan Tara Connor, “Bana ikinci bir şans verilmesini beklemiyordum. Yüzünüzü kara çıkarmayacağım” diye konuştu. Connor, ayrıca alkolik olmadığını da savundu.

Kainat Güzeli (Miss Universe) organizasyonunun ortağı olan Donald Trump, düzenlediği basın toplantısında, uyuşturucu testi yaptırmayı ve rehabilitasyona başlamayı kabul eden 21 yaşındaki Connor'un iyi bir insan olduğunu belirterek, kendisine ikinci bir şans daha verileceğini duyurmuştu.

“New York'a gelen pek çok kadın ve erkek gibi Tara da kentin büyüsüne kapıldı” diyen Trump, “Her zaman insanlara ikinci bir şans verilmesi gerektiğine inandım ve Tara'ya da bu şansı vereceğiz” diye konuşmuştu.
Trump, Conner'ın en küçük bir hata yapması durumunda tacının hemen elinden alınacağını da söylemişti.

Kainat Güzeli organizasyonundan yapılan açıklamada ise yaşı, ABD'de yasal alkol alma yaşı olan 21'in altına olan bir kraliçenin alkol almasının yasak olduğu belirtilerek, “ABD Güzeli, topluma örnek olacak biçimde hareket etmelidir” denilmişti.

Kentucky eyaletinin Russell Springs adlı küçük bir kasabasından olan Conner, geçen nisan ayında kraliçe seçilmesinin ardından New York'a taşınmıştı. Connor'un New York'ta çalkantılı bir hayat yaşaması, tacının elinden alınması tartışmalarını da beraberinde getirmişti.

4 yaşından beri çeşitli güzellik yarışmalarına katıldığını ifade eden Conner, 3 ay önce yapılan Kainat Güzeli Yarışması'nda da 4. olmuştu.

55 yıllık ABD Güzellik Yarışması tarihinde yalnızca 1 kez, 2002 yılında Kainat Güzeli seçilen Rus güzeli Oxana Fedorova, fotoğraf çekimlerine ve hayır işlerine katılmayarak sözleşmesini ihlal ettiği için tacını yitirmişti. Fedorova, daha sonra yaptığı açıklamada tacını kendi isteğiyle devrettiğini açıklamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!