Kadın çarşafı giyip eşinin sevgilisi öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kadın çarşafı giyip eşinin sevgilisi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 15:49

ESKİŞEHİR’de 32 yaşındaki İzzet B, siyah çarşaf giyip omzuna kadın çantası takarak, ayrı yaşadığı boşanma davaları süren eşi Özlem B’nin sevgilisi olduğu öne sürülen 25 yaşındaki Eyüp D’yi sokak ortasında tabancayla ateş ederek öldürdü. Polisler tarafından yakalanan İzzet B, boşanma davaları süren eşinin, sevgilisinden dünyaya getirdiği çocuğun babası olarak kendi ismini nüfusa yazdırmalarına sinirlenip olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde oturan İzzet B, boşanma davaları süren ve ayrı yaşadığı eşi Özlem B’nn, sevgilisi Eyüp D’den bir çocuk dünyaya getirdiğini ve bu çocuğun babası olarak da kendisiymiş gibi nüfusa kaydettirdiğini öğrendi.

ÇARŞAFLA OTOMOBİLE BİNDİ

Bu duruma sinirlenen İzzet B, Polatlı’dan Eskişehir’e gelerek burada önce bir otomobil kiraladı. Daha sonra siyah çarşaf giyip omzuna da kadın çantası takan öfkeli adam, eşi ve birlikte yaşadığı Eyüp Dn’nin oturdukları evlerinin yakına gitti. Eyüp D'nin evden çıktığını gören İzzet B, iddiaya göre üzerinde kadın çarşafıyla otomobilden inip Eyüp D’ye yaklaştı ve yanında taşıdığı tabancayla 5 el ateş etti ve otomobile binerek kaçtı. Ağır yaralanan Eyüp D, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’nde öldü.

Haberin Devamı

Kadın çarşafı giyip eşinin sevgilisi öldürdü

TRAFİK EKİPLERİ YAKALADI

Olay yerinden kaçan İzzet B. Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından Eskişehir- Ankara Karayolu'nun 28’inci kilometresindeki bir akaryakıt istasyonunda yakalandı. Öfkeli eşin olayda kamuflaj olarak kullandığı kadın çarşafı, kadın çantası ve suç aleti tabanca otomobil içerisinde bulundu.

Gözaltına alınan İzzet B eşinin kendisini başka kişilerle aldattığını ileri sürerek boşanma davası açtığını söylediği ilk ifadesinde, "Dost hayatı yaşadığı Eyüp D’den bir çocuk dünyaya getirdi. Çocuğu babası olarak da benim ismimle nüfusa kaydettiklerini öğrendim. Bu olaya çok sinirlendiğim için olayı gerçekleştirdim" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!