Justin kafaları karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Justin kafaları karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2013 10:55

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, ulusal bir radyo kanalına verdiği röportajda, önce müziği bırakacağını açıkladı, sonra geri adım attı.

Haberin Devamı

Genç kızların hayran olduğu, 19 yaşındaki şarkıcı kararını dün “Power 106” radyo kanalından “Yeni albüm sonrası aslında ben emekli bir adam olacağım. Evet, emekli oluyorum" sözleriyle duyurdu.

Kendinden emin bir şekilde müziği bırakacağını açıklayan Bieber, programının sunucu Kurt Alexander bile şaşırttı. Alexander, Bieber'ın sözleri karşısında "Ne" diyerek şaşkınlığını gösterdi.

Reklam arasından sonra geri adım atan genç şarkıcı, 'Bir sanatçı olarak büyümek istiyorum. Müziğimin olgunlaşması için yeni bir adım atıyorum' dedi. Gelen sorulara 'Müzik konuşmak istemiyorum. Ben sadece hayranlarım için buradayım' diyen Bieber'ın yeni kararı daha çok tartışılacak.

Justin'e yakın kaynaklardan birisi ise ünlü magazin sitesi TMZ'e, Justin'in öyle bir niyetinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Aynı programda insanların Justin Bieber ile ilgili "aşırı derecede kibirli" olduğu eleştirisini de iletti ve genç sanatçı buna yanıt olarak, "Benim için her zaman kibirli olduğum söyleniyor. Ama değilim, insanlara değer veriyorum ve fedakar birisiyim. Ancak 19 yaşındayım, tabii ki hata yapabilirim" dedi.

Son zamanlarda yaptığı aşırı hareketler ve sansasyonel yaşam tarzı medyaya yansıyan genç sanatçı ayrıca şöhret olma fikrinin kendisini eskisi kadar heyecanlandırmadığını da söyledi.

Justin kafaları karıştırdı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!