İstanbul’da Perşembe günü 8 ilçeye elektrik verilemeyecek

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da Perşembe günü 8 ilçeye elektrik verilemeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 20:15

BEDAŞ, Bakırköy, Beyoğlu, Esenler, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerine geçici süreliğine, 21 Ocak Perşembe günü, elektrik verilemeyeceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre; belli saatlerde yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 21 Ocak 2016 Perşembe günü, 8 ilçede elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı. Bakırköy, Beyoğlu, Esenler, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı mahallelerinde geçici süreyle elektik kesintisi yaşanacak.

Ayrıca BEDAŞ’ın yaptığı yazılı açıklamada yarın ve Çarşamba günü (19-20 Ocak 2016) yoğun kar yağışı nedeniyle bakım onarım ve yatırım çalışmalarına ara verildiği duyuruldu.

Açıklamada; “Olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca abonelerimizi etkileyen arıza sayısını ve kesinti sürelerini azaltmak için rutin uygulamaların dışında tedbirler alınmıştır. 21 Ocak 2016 Perşembe gününe kadar tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmaları iptal edilmiştir. Bu çalışmalar iiçin yapılacak kesintiler ileri ki tarihlere ertelenmiştir. Tedbir kapsamında, ekip ve araç sayıları iki katına çıkarılmıştır. Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’UN 8 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

21 Ocak Perşembe günü enerji verilemeyecek bölgeler;

Bakırköy’de gerçekleştirilecek bakım, onarım çalışması kapsamında, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Zuhuratbaba Mahallesi’nin İncirli, Yüce Tarla Caddeleri, Kubilay, Vankulu, Resneli, Muhtar, Asilleri, Yeni İncirli Yolu, Sağlık, Zümrüt Evler, Tamburacı Osman, Bakır Sokakları ve civarında, Zuhuratbaba Mahallesi’nin Dr. Tevfik Sağlam Caddesi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve civarında kesinti yapılacak. 

Beyoğlu’nda yapılacak bakım, onarım faaliyetleri dolayısıyla 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Piyalepaşa ve Fethiye Mahalleleri’nin Fatih Sultan, Halıcıoğlu Yanyol Caddeleri, Şehit Er Murat Celep, Erdem, Çınar, Eser, Dereiçi, Çeşme, Cami, Ata, Fetihtepe, Mabet, Çiçek, Aktaş, Ata Aralığı, Fevzi Çakmak, Sevinç, Fetihtepe Cami, Atılım, Doğanşah, Eser Aralığı, Osmanoğlu Sokakları ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak. 

Esenler ilçesinde bakım, onarım çalışması nedeniyle, 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Nine Hatun ve Menderes Mahalleleri’nin İnönü, Mercan Caddeleri, 320, 358, 165, 166, 167, 160, 164, 359, 322, 350 Sokakları, Türk Telekom Lojman Binası ve civarında, 13:00 ile 16:00 saatleri Nine Hatun Mahallesi’nin 161 Sokak, Ressam Şevketdağ İlköğretim Okulu ve civarında elektrik kesilecek.

Haberin Devamı

Fatih’teki bakım, onarım çalışması sebebiyle 09:00 ile 13:00 saatleri Ayvansaray Mahallesi’nin Yıldırım, Vodina Caddeleri, Hızır Çavuş, Köprübaşı, Çiçekli Bostan Sokakları ve civarına, 11:00 ile 15:00 saatleri arasında Akşemsettin Mahallesi’nin Halıcılar, Balipaşa, Akdeniz Caddeleri, Şehit Teğmen Sarper Alus, Sülali Çeşmesi, Cazip, Heveskar, Ocaklı, Vatandaş, Hemdem Sokakları ve civarına, 12:00 ile 16:00 saatleri arasında Molla Hüsrev ve Kalenderhane Mahalleleri’nin Cemal Yener Tosyalı, Katip Çelebi Caddeleri, Akif Paşa, Şehsade Camii Sokakları ve civarına, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Şehremini Mahallesi’nin Köprülüzade, Hacı Zihni Efendi, Keşkekçi, Ondalıkçı, Pilavcı Sokakları ve civarına, Topkapı Mahallesi’nin Sulukule Caddesi, Kahalbaşı, Adnan Menderes Vatan Bulvarı, Koltukçu, Tahir Sokakları ve civarına enerji verilemeyecek.

Haberin Devamı

Güngören ilçesinde gerçekleştirilecek bakım, onarım ve yatırım faaliyetleri kapsamında, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Gençosman Mahallesi’nin Çinçindere Caddesi Erdem Beyazıt Kültür Merkezi ve civarı, 22:00 ile 08:00 saatleri arasında Mehmet Nesih Özmen Mahallesi’nin Savaş Caddesi, Kasım, Nar Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Küçükçekmece ilçesinde yapılacak yatırım çalışması sebebiyle, 06:00 ile 18:00 saatleri arasında Cennet ve Yeşilova Mahalleleri’nin Reyhan, Kahramanlar Caddeleri, Selvi, Çimen Sokakları ve civarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Sarıyer ilçesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle, 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Kısırkaya Mahallesi’nin Mimarsinan Üniversitesi ve civarına elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı

Zeytinburnu’ndaki yatırım çalışması dolayısıyla, 23:00 ile 01:00 saatleri arasında Maltepe Mahallesi’nin Davutpaşa Caddesi, Güven İş Merkezi ve civarında enerji kesintisi uygulanacak.

BAKMADAN GEÇME!