İstanbul'da korkunç olay: Engelliyi aracıyla ezip kaçtı! O anlar kamerada

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2022 10:18

İstanbul Kağıthane'de hızla geri manevra yapan otomobil akülü aracıyla ilerleyen engelliyi ezdi. Ağır yaralanan engelli Sebahattin İnce kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Kaza, Sultan Selim Mahallesi’nde Perşembe saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, engelli aracıyla sokaktan giden 50 yaşındaki Sebahattin İnce’ye geri manevra yapan otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobil arasında kalan engelli kişi ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü öne aracından inerek kazaya baksa da daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşların koşarak yardım ettiği Sebahattin İnce, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. İnce, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İstanbulda korkunç olay: Engelliyi aracıyla ezip kaçtı O anlar kamerada

"ARAÇ BURADAN TERSTEN DÖNDÜ"

Kaza sonrası yardım için olay yerine koşan esnaf Özcan Şengün "Aracın buradan tersten döndüğünü gördüm. Aradan 3-5 saniye geçti. Patlama sesi geldi. Ne oluyor diye yola çıktım. Çıktık baktık ki otomobil engelli aracına çarpmış. Engelli aracın aküleri patlamış. Araba üstüne gelmeye başlayınca engelli kişi park halindeki aracın tarafına doğru kaçmaya çalışmış. İki aracın arasında kalmış. Mahalleli olarak koştuk, elimizden geleni yapmaya çalıştık ama durumu çok kötüydü. Kafasından darbe almıştı. En büyük problem şu. Araç sürücüleri burada bir dakika trafik ışıklarında beklememek için bu sokaktan kaçak geçiş yapmaya çalışıyorlar. Bu sokakta bu ilk kaza değil. Daha önce de kaza oldu. Işığa takılmayayım derken insanların canına mal oluyor" dedi.

Haberin Devamı

"BURANIN PROBLEMİ YILLARDIR ÇÖZÜLEMEDİ"

Esnaf Cüneyt Elibüyük "Bu yol zaten tek yön. Arkadaş tersten geri geri geldi. Yıllardır buranın problemi çözülemedi. Sürekli çalışma oluyor ama trafik açısından bir çözüm bulunamadı" diye konuştu.

İstanbulda korkunç olay: Engelliyi aracıyla ezip kaçtı O anlar kamerada

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, geri manevra yapan otomobil sürücüsü, akülü engelli aracına çarpıyor. İki otomobil arasında sıkışan engelli Sebahattin ince yaralanıyor. Kaz yaptığını fark edip aracından inen sürücü kazaya baktıktan sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaşıyor. Polis, plakası tespit edilen ve olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!