İstanbul’da Cumartesi 10 ilçeye elektrik verilemeyecek

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da  Cumartesi 10 ilçeye elektrik verilemeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 07:50

AKEDAŞ ve BEDAŞ, 16 Ocak Cumartesi günü Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüp, Fatih, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Üsküdar ve Sarıyer ilçelerine geçici süreliğine elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ)  ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 16 Ocak Cumartesi günü, belli saatlerde yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 10 ilçede elektrik kesintisi uygulanacağını bildirildi. Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüp, Fatih, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Üsküdar ve Sarıyer ilçelerinin bazı mahallelerinde geçici süreyle elektik kesintisi yaşanacak.

İSTANBUL’UN 10 İLÇESİNE GEÇİCİ SÜRE İLE ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

İşte Cumartesi günü enerji verilemeyecek ilçeler;

Bağcılar ilçesinde gerçekleştirilecek yatırım çalışması sebebiyle, 00:00 ile 08:00 saatleri arasında Bağlar Mahallesi’nin Mimarsinan Caddesi, Mercan Sokak, Yıldızlar Plaza ve civarında kesinti yapılacak. 

Bahçelievler’deki yatırım çalışması dolayısıyla, 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Zafer Mahallesi’nin 1.Bahçecik, Petek, Bahçecik, Bademli, Mesut, Marsan Sokakları ve civarında enerji kesintisi uygulanacak.

Haberin Devamı

Bakırköy’de yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle, 09:00 ile 20:30 saatleri arasında Yeni Mahalle Mahallesi’nin İstanbul, 10 Temmuz, Hat Boyu Caddeleri, Teyyareci Sadık, Yeni Fırın, Yanık Ses, Karakol, Pazar, Teyyareci Fethi, General Kani Elitez Sokakları ve civarı, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Osmaniye Mahallesi’nin Fabrikalar, İsmail Erez Bulvarı, Halk Pazarı İçi Yolu, Sığırtmaç, Kireçocağı Yolu Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Eyüp’teki bakım onarım çalışması kapsamında, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Alibeyköy ve Çırçır Mahalleleri’nin Cengiz Topel, Fevzi Çakmak, Güzelyayla, Güngören, Uludağ, Sevda Caddeleri, Tolga, Seyhan, Doruk, Ahmet Ayık, Öncü, Atilla, Dicle, Betül, Sevimli, Nihal, Atatürk Bulvarı Sokakları, İtfaiye Blokları, Devlet Hava Meydanları Blokları, Beka Blokları, İlmek Sitesi ve civarında, 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Çiftalan Köyü ve  civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Fatih ilçesinde yapılacak bakım onarım çalışması sebebiyle, 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Mevlanakapı Mahallesi’nin Başbakkal, Melek Çeşmesi, Melek Hatun, Melek Hatun Camii, Kaledibi, Hatip, Hatip 1 Çıkmazı, Şimşek Mevkii, Kalburcu Mehmet Camii Sokakları ve civarında, Mevlanakapı Mahallesi’nin Kalburcu Mehmet Çeşmesi, Kemikli Burun Sokakları ve civarında elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı

Güngören ilçesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Sanayi Mahallesi’nin Samipaşa, Atatürk, Asalet, Malazgirt Caddeleri, Sülün, Karaca, Çaldıran, Bayraktar, Yunus Emre, Balkan Sokakları ve civarında elektrik kesilecek.

Kağıthane’deki bakım onarım çalışmaları dolayısıyla,10:00 ile 12:00 saatleri arasında Çağlayan Mahallesi’nin Ayazma Yolu Caddesi, Okul, Kıvrım Sokakları ve civarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Küçükçekmece ilçesinde gerçekleştirilecek yatırım ve bakım onarım çalışması kapsamında, 08:00 ile 14:00 saatleri arasında Cennet Mahallesi’nin Barbaros, Turgut Reis, Mevlana Caddeleri ve civarında, 10:00 ile 18:00 saatleri arasında Halkalı Merkez Mahallesi’nin Demirkapı, Maslak Caddeleri, Çayır, Meriç, Kılıç, Çimen Sokakları ve civarında, Tevfikbey Mahallesi’nin Mimarlar, Tahsin Tekelioğlu Caddeleri, Bahar Çıkmazı, Lale Sokakları ve civarında, 00:00 ile 11:00 saatleri arasında Beşyol Mahallesi’nin Eski Halkalı Caddesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak. 

Haberin Devamı

Sarıyer ilçesinde bakım onarım çalışması nedeniyle, 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Kısırkaya Köyü ve civarında elektrik kesilecek.

Üsküdar’daki bakım onarım çalışması kapsamında 11:00 ile 13:00 saatleri arasında Kuzguncuk Mahallesi’nin Bereketli, Bicanefendi, İcadiye, Paşalimanı, Tahtalıbostan, Bamyacı, Meşruta, Tütsülü, Menteş ve Menekşebağı Sokakları’na enerji verilemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!