‘İstanbul ittifakı devam ediyor’

Güncelleme Tarihi:

‘İstanbul ittifakı devam ediyor’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 07:00

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ’ın hak sahipleriyle anlaşarak dönüşüm sürecini başlattığı 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi’nin temel atma törenine katıldı.

Haberin Devamı

İmamoğlu gazetecilerin “İYİ Parti adayını açıkladı. Başak Demirtaş’ı aday gösterme olasılığı da tartışılıyor” sözleri üzerine şöyle konuştu:

“Her siyasi parti kendi adayını gösterebilir. Bir siyasi partinin kendi adayını gösterme serbestliğine ya da özgürlüğüne laf etmem asla doğru değil. Kaldı ki her aday değerlidir. Ama bizim İstanbul’da bir şehir ittifakı, bir kent uzlaşısı kentle, şehirle ilgili bir dayanışma ruhu var. O yolculuğun devam ettiğini düşünüyorum.”

ADAYLARI ARAYACAĞIM

İmamoğlu “İyi Parti adayı Buğra Kavuncu’yu aradınız mı” sorusuna “Adaylar açıklandıktan sonra değil de bütün adaylar olgunlaşır olgunlaşmaz hepsini arayıp tek tek tebrik edeceğim. Ve bu siyasetin bir centilmenlik duygusu içerisinde olması gerektiği konusundaki düşüncelerimi paylaşacağım. Süreç tamamlanmadığı için kimseyi henüz aramadım. Ama dediğim gibi sadece Buğra Bey değil, diğer adayları da arayıp tebrik edeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!