İmamoğlu Avcılar'da konuştu

Güncelleme Tarihi:

İmamoğlu Avcılarda konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2023 16:55

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu seçim Cumhurbaşkanı'nın değiştiği seçim değil. Bu seçim, milletimizin geleceğinin seçimi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapıp, Çankaya'ya Atatürk'ün evine Atatürk'ün evine uğurlayacağız. Aynı zamanda 86 milyon insanımızın iktidarını başlatacağız " dedi.

Haberin Devamı

Avcılar'daki Marmara Caddesi'nde seçim otobüsü üzerinden seslenen İmamoğlu, "Hemen Avcılar'ın girişinde tam üniversitenin karşısında depremden dolayı yıkılan Tükenmez Camii'nin temelini de seçimden hemen sonra, iki hafta üç hafta sonra atacağız. Size de çok güzel bir Avcılar girişi yapacağız size. Aynı şekilde yıllardır duran ve metro bağlantısı açısından hassas davrandığımız Avcılar'ın girişindeki Meydanın da inşaat önümüzdeki hafta başlıyor." diye konuştu.

"SİYASETİ BU CAMİNİN İÇİNE NİYE SOKUYORSUNUZ"

İmamoğlu, " Bu iktidarın ikiyüzlülüğünü size söyleyeyim. Sizi ilgilendiren bir konu. Göreve geldiğim ilk günden itibaren, rafa kaldırılmış olan Sefaköy- Avcılar- Beylikdüzü metrosunu yapmak için çalışıyoruz. Projelerini bitirdik, kredi anlaşmalarını da toparladık. Ama 2 yıldır Cumhurbaşkanlığı Yatırım Planı'nın içine, Sefaköy-Avcılar- Beylikdüzü Hattı'nı almıyorlar. Bu metro hattının yapılması için tek şey yapacak. Bir imza. Tek bir imza. Bakın kefil değil imza. İstatistiğe giriyor. Bunu bile siyaseten bu halkın metroyla buluşması için, at diyen aklı Pazar günü evine yollayın" dedi. İmamoğlu, "Siyaseti kutsalımız olan bu caminin içine niye sokuyorsunuz ? Orası eşitlenme yeri Allah'ın yeri. Allah'ın evi orası. Oradaki vaiz koltuğu, peygamber efendimizin koltuğu. Orada siyaset yapanları, orada ödüllendirenleri kınıyorum. Sizi Allah'a havale ediyorum. Allah sizi ıslah etsin diyorum " şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BU SEÇİM BİR PARTİNİN GİDİP BİR PARTİNİN GELDİĞİ BİR SEÇİM DEĞİL"

İmamoğlu, "Pazar günü o bir avuç insanı da, o bir avuç insandan faydalananları da, evlerine göndereceğiz, iktidara milleti getireceğiz. Bana oy vermeyenler kötü, bana oy verenler iyi. Olmaz öyle şey. Oy verir vermez, biz birbirimizi sevelim birbirimizi sayalım. Biz birbirimize yeteriz. Bu milletin parası da kendine yeter, pulu da kendine yeter, aklı da kendine yeter. Bu bütün akılların kendinden olduğunu zanneden o tek kişilik akıl derhal evine gitmeli. Bu seçim Cumhurbaşkanı'nın değiştiği seçim değil sadece. Bu seçim, bir partinin gidip bir partinin geldiği seçim değil. Bu seçim milletimizin geleceğinin seçimi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapıp, Çankaya'ya Atatürk'ün evine uğurlayacağız. Aynı zamanda 86 milyon insanımızın iktidarını başlatacağız " dedi. (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!