İmam ağabeyin en zor görevi

Güncelleme Tarihi:

İmam ağabeyin en zor görevi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2009 20:35

İstanbul'dan 13 motosikletli arkadaşı ile çıktıkları Karadeniz turundan dönerken Samsun'da tıra çarpması sonucu ölen ana sınıfı öğretmeninin cenaze namazı imam olan ağabeyi tarafından kıldırıldı.

Haberin Devamı

GÖKÇEN'İN AİLESİ YIKILDI

Anaokulu öğretmeni Gökçen Yılmaz'ın (25) cenaze namazını kıldıran imam Oğuzhan Yılmaz, zor bir görevi yerine getirirken gözyaşlarını tutamayınca, cenazeye katılanları ağlattı.

İmam Oğuzhan Yılmaz, Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı köyünde düzenlenen cenaze töreninde, İstanbul'da görev yapan motosiklet tutkunu kız kardeşi Gökçen Yılmaz'ın, 13 arkadaşı ile birlikte İstanbul'dan Karadeniz turuna çıktığını söyledi.

Konuşmasını güçlükle yapan İmam Yılmaz, çok sevdiği kardeşinin Samsun'da tıra çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini belirtti.

Neşe dolu kardeşini kaybetmenin acısını ailece yaşadıklarını ifade eden Yılmaz'ın, konuşmasını sürdüremedi ve kelimeler boğazında düğümlendi. Yılmaz, kardeşine veda ederken gözyaşlarını tutamayınca cenazeye katılanları ağlattı.

İmam Yılmaz, “Hayatımın en zor cenaze namazını kıldırıyorum. Allah kimseye böyle acı nasip etmesin. Kardeşim sevgi dolu, neşe dolu bir insandı, genç yaşta aramızdan ayrıldı. Allah günahlarını affetsin. Hakkımı helal ediyorum “ dedi.

Genç kızın cenazesi daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

OLAY

İstanbul'da ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan motosiklet tutkunu Gökçen Yılmaz (25), önceki gün 13 arkadaşı ile birlikte çıktığı Karadeniz turundan dönerken, Samsun'un Kavak ilçesinde Şefik Akbulut'un kullandığı 01 RS 989 plakalı tıra çarparak hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!