Gökçen, doÄŸum gününde topraÄŸa verilecek

Güncelleme Tarihi:

Gökçen, doğum gününde toprağa verilecek
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 10, 2009 16:19

İSTANBUL'dan 8'i bayan toplam 13 arkadaşı ile birlikte motosikletleriyle Karadeniz turuna çıkan ve dönüş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ana sınıfı öğretmeni Gökçen Yılmaz'ın cenazesi baba ocağı olan Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Küplü Beldesinin Adasarhanlı köyüne getirildi. Gökçen öğretmenin bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

GÖKÇEN'İN AİLESİ YIKILDI

 

Ä°stanbul'da bir rehabilitasyon merkezinde ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan 26 yaşındaki Gökçen Yılmaz,Â2 AÄŸustos günü motosikletleri ile Karadeniz turuna çıkmak için Pendik çıkışındaki bir benzin istasyonunda 8'i bayan 13 arkadaşı ile buluÅŸtu. Daha sonra konvoy halinde yola koyulan arkadaÅŸlar turlarını tamamladı ve dönüş yoluna geçti. Ancak Gökçen öğretmen, 34 AS 2224 plakalı motosikleti ile Samsum yakınlarındaki Toptepe Mevkii'nde önündeki giden bir otomobili solladığı sırada karşı yönden gelen Åžefik Akbulut yönetimindeki 01 RS 988 plakalı TIR'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Gökçen Yılmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

 

Acı haberi alan amca Dursun Ali Yılmaz, Gökçen öğretmenin cenazesini almak için Samsun'a gitti ve bugün öğle saatlerinde cenazeyi baba ocağı olan Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Küplü Beldesi'nin Adasarhanlı köyüne getirdi. Burada Gökçen öğretmenin cenazesi gözyaşları içinde karşılandı. Acılı anne Sümbül, baba Şemsettin, ağabeyler Oğuzhan ve Tacettin Yılmaz'ı ise yakınları teselli etmeye çalıştı.

 

Kızının arkadaşları ile birlikte karadeniz turuna çıktığını belirten baba Şemsettin Yılmaz, "Kızım Karadeniz turuna çıkmıştı. Biz Karadenizli olduğumuz için bende kızıma ata toprağını ziyaret etsin diye izin verdim. Kader dönüş yolunda yolunu kesti. Bugün kızımın doğum günüydü, 8 Ağustos'ta öldü, doğum gününde toprağa veriyoruz. Bu da bizim için ayrı bir acı. Acımız çok büyük" dedi.

 

SON FOTOÄžRAFI

 

Gökçen öğretmen Karadeniz turuna çıkmadan 1 hafta önce ise baba ocağına geldi. Burada ailesi ile hasret gideren Gökçen Yılmaz, ailesi ile helalleştikten sonra yola koyulmak için yeni aldığı 2 ay önce 8 bin 250 liraya aldığı 2000 model BMW marka motosikletinin üzerine bindi. Köydeki evinin önünde ise teyzesinin kızı Merve Aşkın, Gökçen öğretmenin motosiklet üzerindeki son bu fotoğrafını çekti.

Haberin Devamı

 

Gökçen Yılmaz'ın cenazesi ikindi vakti kılınacak olan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!