Hülya Avşar boşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar boşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2001 00:00


Haberin Devamı

Eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Ayşe Hatun Önal'la Nice'te kaçamak yaptığını öğrenen Hülya Avşar, boşanma davası açmaya hazırlanıyor. Avşar'ın dava açacağını söyleyen Çilingiroğlu tatili yalanlarken Önal da Kaya'yı tanımadığını açıkladı.

Hülya Avşar, geçen hafta manken Ayşe Hatun Önal ile Fransa'nın Nice Kenti'nde kaçamak yaptığı ortaya çıkan eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan boşanma kararı aldı. Bu kararı, Kaya Çilingiroğlu açıkladı. Avşar'ın çok kızgın olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, ‘‘Boşanma davası açacağını söylüyor. Oysa ben Ayşe Hanım'ı hiç görmedim. Tanımam. Ayrıca Nice'e gitmedim. Ben Roma'da fuardaydım’’ dedi.

Ancak THY kayıtları, Çilingiroğlu'nu doğrulamadı. THY kayıtlarına göre Kaya Çilingiroğlu ile Ayşe Hatun Önal 28 Haziran'da aynı uçakta Business Clas'ta Nice'e birlikte uçtu.

NİCE'TE KAÇAMAK

Hülya Avşar'ın eşi Kaya Çilingiroğlu'yla manken Ayşe Hatun Önal'ın Nice kaçamakları magazin günde-mine bomba gibi düştü. Aynı uçakla Fransa'nın Nice Kenti'ne gidip, dört günlük tatilin ardından yine beraber İstanbul'a döndükleri iddia edilen Kaya Çilingiroğlu ile Ayşe Hatun Önal, iddialara cevap verdiler.

İddialardan çok mutsuz olduğunu belirten Kaya, Hülya Avşar'ın çok kızgın olduğunu belirterek şunları söyledi:

HÜLYA ÇOK KIZGIN

‘‘Hülya Hanım haklı olarak sinirli. Boşanma davası açacağını söylüyor. Ne yapabilirim ki. Ben Ayşe Hanım'ı hiç görmedim. Tanımam. Ayrıca Nice'e gitmedim. Bana kimse nereye, ne zaman, hangi uçakla gittiğimi soramaz ki. Beni biri bir kadınla bir yerde görür, fotoğrafımı çeker, buna saygı duyarım. Ben Roma'da fuardaydım ve gelirken de Zürih'ten geldim. Nice'ten gelmedim. Hülya Hanım Allah'tan gittiğim yeri her şeyi de biliyor.’’

ERKEKTİR YAPAR AMA

Her erkeğin çapkınlık yapabileceğini ama kendisinin asla böyle birşey yapmadığını savunan Kaya Çilingiroğlu, ‘‘Tamam erkektir yapar. Ama niye yapayım ki. Ayrıca aynı uçakta da olabilirsiniz. Bu bir tesadüftür. O uçakta 300 kişi var. Herkes bana mı mal edilmek durumunda. Bu tür şeylerden artık fazlasıyla bıktım. Bugün çıkan haber artık bardağı taşırdı. Herhangi bir işlem yapmayı düşünmüyorum sadece Allah'a havale ediyorum’’ dedi...

Aşiret kızıyım bende yanlış olmaz

Nice'e tatil için gittiğini, Kaya Çilingiroğlu'nu hiç tanımadığını anlatan Ayşe Hatun Önal, şu açıklamayı yaptı:

‘‘Sadece gülüyorum. Evet ben Amsterdam'a gittim, Nice’e de gittim. Amsterdam'daki bir mankenlik ajansına portföyümü bıraktım. Sonra İstanbul'a geldim. Tatil için Cannes'a gittim, oradan da Nice'e geçtim. Ayrıca bütün gezilerimde yanımda bir kız arkadaşım vardı. Bu doğru. Ancak Kaya Bey'in benimle aynı uçakta olduğunu inanın gazeteden öğrendim. Açıklama yapmak bile bana vakit kaybı gibi geliyor.’’

EVLİYLE OLMAZ

Bundan sonra uçakla seyahat ederken listedeki isimleri öğrenmek isteyeceğini belirten Ayşe Hatun Önal, ‘‘Ben Adanalı'yım, aşiret kızıyım. Asla evli bir erkekle beraber olmam. Çünkü benim törelerime ters düşer’’ diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

‘‘Hülya Hanım çok olgun. Bu habere inanacağını sanmıyorum. Çünkü inanın ben Kaya Bey'i tanımıyorum. Aynı uçağa bindik diye bunun dallanıp budaklanmasını anlamıyorum. Ben GS'li Ümit'le ilişkimi yeni bitirdim. Önümde çok uzun bir maraton varken, kaset çıkartırken böyle bir şey asla yapmam. Hiçbir zaman evli erkekle olmam. Sanat yaşamı ve evliliğiyle örnek gösterilen bir insanın eşiyle benim birlikte olabilmem için, benim çok şahsiyetsiz bir insan olmam lazım.’’

Kaya'nın sabıkaları

Bundan önce Kaya Çilingiroğlu'nun Bodrum'da Matilda isimli barmen bir kızla ilişki yaşadığı gündeme gelmiş, ardından da sosyetenin ünlü ismi Biricik Suden'le bir eğlence kulübünde sarmaş dolaş fotoğrafları gazetelere yansımıştı. Şimdi de Kaya Çilingiroğlu'nun adı Ayşe Hatun Önal'la anılıyor.

THY kayıtları onları yalanlıyor

KAYA Çilingiroğlu ve Ayşe Hatun Önal, kaçamağı yalanlıyor ama THY kayıtları da onları yalanlıyor. Türk Hava Yolları'nın kayıtlarına göre Kaya Çilingiroğlu ile Ayşe Hatun Önal, 28 Haziran'da aynı uçakta, Business Class'ta Nice'e birlikte uçtular. Çift, Türkiye'den ayrılmalarının dördüncü gününde, Nice'ten İstanbul'a aynı uçakla döndü. Milliyet Gazetesi'nin iddiasına göre, Nice'e giderken Kaya Çilingiroğlu 1C, Ayşe Hatun Önal da 3F numaralı koltuklarda oturdu. Geçtiğimiz pazar günkü dönüş yolculuğunda da çift farklı koltuklarda yeraldı.

Aldatması için Kaya'nın aptal olması lazım

Eşi Kaya Çilingiroğlu'nun manken Ayşe Hatun Önal'la çıkan aşk haberlerine karşılık, Hülya Avşar sessizliğini koruyor. Cep telefonunu kapatan, ev telefonlarına çıkmayan Hülya'ya annesi Emral Avşar da ulaşamıyor. Kızıyla bir türlü irtibat kuramadığını söyleyen anne Avşar, ‘‘Şirketteki işlerimde çok yoğun. Bir yanda kendi işlerimle ilgileniyorum, diğer yandan da gazetecilere yetişmeye çalışıyorum. Hülya ile ben de konuşamadım. Olayları bir türlü tam detaylı öğrenemedim. Akşam Hülya'nın yanına gideceğim. her şey o zaman netlik kazanır’’ dedi.

Anne Avşar, şunları söyledi:

‘‘Kızım çok iyi bir anne, namuslu dürüst bir kız. İşinde başarılı bir kadın. Bir kere Türkiye'nin en güzel kadını. Bir erkeğin bu işi yapması için aptal olması lazım. Her şeyden önemlisi o kadının Hülya'dan çok üstün olması lazım. Eğer öyle biri olursa ancak o zaman anlarım.’’

Bu kez affetmedi

Bütün bu gelişmelerin ardından ise gözler Hülya Avşar'a çevrildi. Gerek Matilda olayında gerekse Biricik Suden haberlerinde hep eşi Kaya Çilingiroğlu'dan yana olan, ‘‘Erkektir yapar. Helal olsun’’ diyen Hülya Avşar'ın nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor. Ancak aşırı sinirli olması, Kaya'yı arayıp, ‘‘Boşanma davası açacağım’’ demesi Avşar'ın bu olayı kolay affetmeyeceğinin ilk işareti. Hülya Avşar, şimdilik hiçbir gazeteciyle görüşmüyor, ailesi dahil kimsenin telefonlarına da çıkmıyor. Bakalım Hülya Avşar, bütün söylentilerin üzerine bir sünger çekip eşini üçüncü kez affedebilecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!