HGS Ceza Sorgulama Nasıl Yapılır? - HGS Sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

HGS Ceza Sorgulama Nasıl Yapılır - HGS Sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 13:39

HGS Sorgulama ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. HGS abonesi olmayan ya da HGS bakiyesi tükendiğinden dolayı kaçak geçiş yapan araç sürücüleri HGS kaçak geçiş sorgulama yaparak durumlarını öğrenebilirler. HGS Ceza Sorgulama nasıl yapılır? ve HGS kaçak geçiş sorgulama nasıl yapılır? sorularının detayları haberimizde...

Haberin Devamı

HGS kaçak geçiş ve ceza sorgulama hizmetleri, aboneliği olmadan ilgili şeritleri kullanarak geçiş yapan kişilerin bilgi alması amacıyla verilmektedir. İnternet üzerinden yapılacak HGS kaçak geçiş sorgulama işlemi sayesinde sürücüler, güncel bilgileri görebildikleri gibi ceza alıp almadıklarını da öğrenebiliyorlar. Peki; HGS kaçak geçiş sorgulama nasıl yapılır?, HGS ceza sorgulama nasıl yapılır?

HGS KAÇAK GEÇİŞ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

HGS abonesi olmayan kişiler HGS kaçak geçiş sorgulama işlemini HGS Müşteri Hizmetleri internet sitesinde bulunan ''HGS Geçiş İhlali Sorgulama'' sayfası üzerinden gerçekleştirebilirler. Söz konusu sayfaya ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

HGS KAÇAK GEÇİŞ SORGULAMA İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HGS Ceza Sorgulama Nasıl Yapılır - HGS Sorgulama ekranı

Haberin Devamı

HGS KAÇAK GEÇİŞ SORGULAMA İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HGS Geçiş İhlali Sorgulama sayfasına girildiğinde HGS kaçak geçiş sorgulama işlemi yapılabilmesi için öncelikle sayfanın sağ üst kısmında bulunan ''Geçiş İhlali Sorgula'' butonuna tıklanmalıdır. Çıkacak olan sayfada bulunan boşluğa ise sadece ''araç plaka numarası''nın girilmesi yeterli oluyor. Sonrasında ise gerekli sonuçlar sistem tarafından gösteriliyor.

HGS Kaçak Geçiş Sorgulama işlemleri sadece HGS PTT müşteri hizmetleri sisteminden yapılmaktadır. Resmi olarak sunulan HGS PTT müşteri hizmetleri sistemi dışında herhangi bir site ya da sistem üzerinden sorgulama yapılmamaktadır. Bu nedenle HGS Kaçak Geçiş sorgulaması yapacak kişilerin bu sistemi kullanmaları önerilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!