Hesap kavgasında olan Suriyeli vale Cahit’e oldu

Güncelleme Tarihi:

Hesap kavgasında olan Suriyeli vale Cahit’e oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 07:48

  Kumburgaz’da bir barda çıkan hesap kavgası sonucu işyeri silahlı kişilerce tarandı. 3 gün sonra ise 2 kişi Kalaşnikof’la mekana kurşun yağdırdı. Suriye uyruklu vale Cahit Muhammet Battal hayatını kaybetti

Haberin Devamı

İstanbul Büyükçekmece’ye bağlı Kumburgaz’da cuma gecesi bir bara giden 30-35 yaşlarındaki iki kişi, gece 02.00 sıralarında fazla hesap yüzünden garson ve işletme müdürüyle tartıştı. Kimliği belirsiz müşteriler mekândan ayrıldıktan saatler sonra, sabaha karşı işyeri silahlı kişilerce tarandı. İşyerine 11 kurşunun isabet ettiği saldırı sonrası bar sahibi ve çalışanları, saldırıyı hesaba itiraz eden kişilerin yapmış olabileceğini savunarak şikâyetçi oldu. Bu olaydan 3 gün sonra, önceki gece ise bu defa otomobille mekânın önüne giden 2 kişi Kalaşnikof’la kurşun yağdırdı. O sırada barın önünde bulunan Suriye uyruklu 28 yaşındaki vale Cahit Muhammet Battal hayatını kaybetti.

TÜM AİLEYE BAKIYORDU

İkinci saldırının ardından da bar sahibi emniyete giderek, herhangi bir düşmanının bulunmadığını, saldırıyı daha önce tartıştıkları kişilerin yapmış olabileceğini belirtti. Saldırıda hayatını kaybeden 1 çocuk babası Suriyeli vale Battal’ı mesai arkadaşları şöyle anlattı: “İç savaştan kaçıp ailesiyle buraya yerleşmişti. Annesi, babası ve kız kardeşlerinin çocuklarına da bakıyordu. Çünkü 2 eniştesini de savaşta kaybetmiş. 6 çocuklu ailenin tek erkek çocuğuydu...”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!