Herkes yalan söylüyor

Güncelleme Tarihi:

Herkes yalan söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Manken ve oyuncu Ebru Şallı, hakkında çıkan dedikodulardan sıkıldı.

Başrolünü Emrah ile paylaştığı ‘‘Unutabilsem’’ dizisiyle ününü daha da pekiştiren Ebru Şallı hakkında çıkan son dedikodular oldukça bunalmış durumda.

Önce en genç mankenlerden biri olarak tanıdık onu. Devamında Ozan Doğulu'yla olan aşkı, evliliği ve olaylı boşanmasıyla magazin gündeminde Ebru Şallı'nın adı yer almaya devam etti.

Kısa zamanda birçok dergi kapağında fotoğrafları yer alırken, moda çekimlerinin aranan fotomodelleri arasındaki yerini kısa sürede aldı. Televizyon dünyasına geçişi uzun sürmedi. Önce sunuculuk deneyimi kazandı, daha sonra

’ Rayting Hamdi’ dizisindeki komedyen Ebru Şallı geldi. Son olarak da Emrah'ın ‘Unutabilsem’ dizisinde Arzu Yanardağ'ın rakibi olarak karşımıza çıktı.

Yeni tv projeleri

Ebru Şallı bugünlerde yepyeni bir televizyon dizisi için aldığı teklifi değerlendiriyor. Yoğun temposu içinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden de ateş püskürüyor. Sözü edilen dedikoduya gelince...

Ebru Şanlı'nın hergün ziyaretine gittiği bir medyum varmış. Son iki aydır Şanlı onun sözünün dışında hiçbir şey yapmıyormuş. Hatta medyumun, Şanlı'nın Abdullah isimli bir işadamıyla evlenmesi için büyüler yaptığı da söyleniyormuş.

Peki Şanlı buna ne diyor? Dedikoduları bugüne kadar kulak arkası ettiğini belirten Şanlı, söylenenlerin yalan olduğunu, hikayeler uydurulduğunu söylüyor. Şanlı bir taraftan boşandığından beri çapkın erkeklerin taciziyle karşı karşıya kaldığını, diğer yandan da hem dedikodulara malzeme olduğunu ekliyor.

Emrah dedikoduları

Sadece 20 yaşında olan genç manken kendini işine verdiğini, uyduruk haberlerden uzak kalmak istediğini de belirtiyor. Emrah'la ilgili olarak haklarında çıkan aşk dedikodularını ise cevapsız bırakıyor. Dizisinin çekimlerinin tamamlanması ve Emrah'ın yeni dizisi için İlknur Soydaş'la anlaşması buna sebep olarak gösteriliyor. Ama hiç belli olmaz. Belki de Ebru Şallı'nın yeni projesi belki de aslında Emrah'ın projesidir. Kimbilir?

Ozan Doğulu ile boşandıktan sonra şansı açılan ve çalışmalarına ağırlık veren Ebru Şallı, hakkında çıkartılan aşk dedikodularının asılsız olduğunu söylüyor. Şallı bir yandan mankenliğe devam ederken, sunuculuk ve oyunculuğu aynı yoğunlukta sürdürüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!