Hastaneye, okula katyuşa

Güncelleme Tarihi:

Hastaneye, okula katyuşa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 21:24

Suriye tarafından Kilis’e atılan Katyuşa roketleri yine ölümlere yol açtı. Dün saat 14.38 ile 16.40 saatleri arasında Kilis şehir merkezinin farklı yerlerine 4 Katyuşa roketi atıldı.

Haberin Devamı

Roketlerden biri Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mehmet Geçik Ortaokulu yakınlarındaki boş araziye düştü. Patlamada, Suriyeli çoban Kamil Cerruh (40) ve ortaokul öğrencisi Mehmet Sarıbuğday (14) yaralandı. Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Kamil Cerruh, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Patlama sonrasında okul boşaltıldı ve öğrenciler evlerine gönderildi. Suriye’den ateşlenen bir başka roket ise Kilis Devlet Hastanesi’nin oksijen dolum tesisinin bulunduğu binaya isabet etti. İtfaiye ekipleri, oksijen kaçağı ihtimali üzerine çalışma başlattı. Bir diğer roket ise Hakverdi Mahallesi’ndeki bir apartmanın terasına isabet etti. Kilis Valiliği, saldırılarla ilgili açıklamasında 3’ü çocuk 4 Suriyeli’nin öldüğünü açıkladı. 1’i Türk 5’i Suriyeli 6 kişinin de hastanede tedaviye alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Hastaneye, okula katyuşa

HATAY’A HAVAN

Hatay Yayladağı 3. Hudut Taburu Komutanlığı’na bağlı Topraktutan Karakolu yakınlarındaki kırsal alana da havan isabet etti. Havan topunun atıldığı noktaya misliyle karşı atış gerçekleştirildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!