Hafta sonu hava durumu raporu | Hafta sonu hava nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava durumu raporu | Hafta sonu hava nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 09:28

Hafta sonunun gelmesiyle birlikte hava durumu araştırmaları da hız kazandı. Yorucu geçen bir haftanın arından iki günlük tatil fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlar, hafta sonu hava durumu hakkına bilgi almak adına internette araştırma yapıyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Aniden düşen hava sıcaklıkları ardından gözler hafta sonu hava durumuna çevrildi. Havaların soğumasıyla Türkiye genelinde bazı illerde kar yağışı da başladı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO'nun (İstanbul Deniz Otobüsleri) ve BUDO'nun (Bursa Deniz Otobüsleri) bazı seferleri iptal edildi. Peki, Hafta sonu hava nasıl olacak? Hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Kırşehir, Çankırı, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak çevreleri, gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, Akdeniz kıyılarında sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu,ilk saatlerde Bilecik çevreleri ile Doğu Akdeniz'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

İstanbul 16 Kasım 2018 Cuma günü hafif yağışlı, sıcaklık 11 derece, İstanbul 17 Kasım 2018 Cumartesi günü hafif yağışlı, sıcaklık 12 derece, İstanbul 18 Kasım 2018 Pazar günü hafif yağışlı, sıcaklık 13 derece, İstanbul 19 Kasım 2018 Pazartesi günü hafif yağışlı, sıcaklık 14 derece, İstanbul 20 Kasım 2018 Salı günü çok bulutlu, sıcaklık 16 derece.

BAKMADAN GEÇME!