Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 4-5 Haziran il il hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 4-5 Haziran il il hava durumu tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 15:55

Hafta sonu tatili öncesi vatandaşların hava durumu araştırmaları hız kazandı. İkamet ettikleri şehirlerde hava durumunun nasıl seyredeceğini merak eden vatandaşlar, Meteoroloji'den gelen son bilgilere odaklandı. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre sıcaklıklar artmaya devam edecek ve yurt genelinde mevsim normallerinin 4-12 derece üzerinde olacak. Meteoroloji sıcak havalar nedeniyle sıcak çarpması uyarısında bulundu. İşte, 4-5 Haziran il il hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Aydın, İzmir ve Muğla’nın iç kesimleri, Balıkesir'in güneyi, Konya’nın kuzey ve batısı ile Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu’nun batısında toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ve Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor.

Haberin Devamı

Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 4-5 Haziran il il hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 4-5 Haziran il il hava durumu tahminleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!