Güngören'de emlakçıya ikinci saldırı

Güncelleme Tarihi:

Güngörende emlakçıya ikinci saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2023 13:40

İstanbul Güngören'de emlak dükkanına giren maskeli bir şüpheli, tabancayla iş yeri sahibini bacağından yaraladı. Görgü tanığı Hazim Muharrem Gül, "2 el silah sesi duyduk. Dışarı çıktığımızda Ahmet Sucu'nun sağ ve sol ayağından vurmuşlardı. Geçen senede saldırıya uğramıştı, aynı kişiler diyorlar." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, maskeli bir kişi emlak dükkanına girerek iş yeri sahibine tabancayla ateş etti. Şüpheli, hızla olay yerinden ayrılırken iş yeri sahibi Ahmet Sucu, 2 bacağına da isabet eden kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sucu, ambulans ile hastaneye kaldırılırken polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ahmet Sucu'nun geçen senede husumetlileri tarafından bacağından vurulduğu öğrenildi.

Güngörende emlakçıya ikinci saldırı

"MAHKEMEYİ ÇEK"

Olayı anlatan esnaf Hazim Muharrem Gül, "2 el silah sesi duyduk. Dışarı çıktığımızda Ahmet Sucu'nun sağ ve sol ayağından vurmuşlardı. Maskeli biri geldi, beyaz tişörtlü. Bir arkadaşımız arkasından koştu ama yakalayamadı. O sırada ambulans geldi, Ahmet beyi hastaneye kaldırdık. Şu an herhangi bir sıkıntısı yok, ameliyat olacak. Geçen senede saldırıya uğramıştı, aynı kişiler diyorlar. Bunların arasında bir mahkeme olayı varmış. Karşı taraf, 'Mahkemeyi çek' falan demiş. Mahkemeyi çekmediği için bu olay olmuş herhalde. Geçen senede aynı şekilde sağ ayağından vurmuşlardı" dedi.

Haberin Devamı

Güngörende emlakçıya ikinci saldırı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!