Güllerin Savaşı 62. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 62. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 15:34

Güllerin Savaşı 62. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 21.00'de Kanal D'de. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda Mebrure ölecek mi? Güllerin Savaşı 62. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda, Gülru, oyununa devam edebilecek mi? Güllerin Savaşı 62. bölümüyle ölüm kalım savaşını yansıtacak. Güllerin Savaşı, Cumartesi akşamı herkesi ekrana kilitleyecek.

Güllerin Savaşı 62. bölüm fragmanı izle


GÜLLERİN SAVAŞI 62.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cihan Gülfem'in babasının kim olduğunu öğrenecek. Aklına takılan soruların cevaplarının Halide'de olduğunu bilen Cihan onu konuşması için zorlayacak. Gülfem, Ömer'e oynadığı oyuna devam edemeyecek raddeye gelecek. Cihan'ın bakıcısı Ömer'le Gülru'yu görecek ve gerçekleri Gülru'nun yüzüne vuracak. En önemliside Mebrure ölecek mi? Kocası bütün mal varlığına sahip mi olacak? 

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 62.BÖLÜM FRAGMANI!


 GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülru’nun oyunu, Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır.

Güllerin Savaşı 62. bölüm fragmanı izle


Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise, ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır. Ancak Gülfem, Cihan’a tamamen dürüst olamaz. Cihan ise, Gülfem’in gerçek babasının kimliğini öğrenmesi gerektiği konusunda ısrarcıdır.

Gülru bir yanda iş stresiyle boğuşurken, diğer yanda sürekli peşinde olan Ömer’den kaçmaya çalışır. Nihayet Ömer’e yakalandığında, ikili arasındaki bastırılmış duygular geri dönüşü olmayan bir noktaya gelir. Gülru’nun Ömer’le ilgili yaşadığı çalkantıdan habersiz olan Cihan ise, en beklemediği anda gerçekle yüzleşir.

BAKMADAN GEÇME!