Gözde’nin son sözü: Anne Serdar burada çabuk aşağı in

Güncelleme Tarihi:

Gözde’nin son sözü: Anne Serdar burada çabuk aşağı in
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2024 07:00

İzmir’de Sedat Kahraman Parkı’nda 21 Aralık 2023’te bir tekstil firmasında çalışan Gözde Karamus’un (29) önü boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (31) tarafından kesildi.

Haberin Devamı

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Bir süre sonra Serdar Karamus tabanca ile 3 el ateş edip eşini sırtından ve başından vurdu. Karamus ardından aynı tabancayı bu defa kendi kafasına dayayıp ateş etti. Hastaneye kaldırılan Gözde Karamus kurtarılamadı. Durumu ağır olan Serdar Karamus’un tedavisinin sürdüğü bildirildi.

‘EN AĞIR CEZAYI ALSIN’

Kıbrıs gazisi baba Yüksel Madi (71), kızının olaydan 3 yıl önce Serdar Karamus ile tanışıp evlendiklerini belirtip “Kızımı evlenmelerinden 1 yıl sonra işkence boyutunda dövmeye başlamıştı. Kızımın üzerine çaydanlıktan sıcak su dökmüş. Bağlayıp dövmüş. Dinlene dinlene dövmüş. Banyo yaparken çıplak yerlerine kabloyla vurmuş. Kredi kartlarını, maaşını alıyormuş. Boşanma davası açılmasından sonra hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Olaydan 20 gün önce işyerinden çıkan kızımı takip edip uzaklaştırma kararını ihlal etmiş. Bu caninin en ağır cezayı almasını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Anne Gülhan Madi (54) ise olay günü yaşananları, “16.55’te beni aradı. ‘Anne ben geldim, parkın oradayım’ dedi. Ne yaptığımı sordu. Yemekleri hazırladığımı, namaz kılacağımı söyledim. Ezanın okunmaya başladığını ve babası için tatlı aldığını söyledi. Bir anda kızım ‘Anne Serdar burada, çabuk aşağı in’ dedi. Koştum, hatta eşimi de uyandırmak için kendi zilimize bastım. Eşimin yanına gidip uyandırmaya vaktim yoktu. Bu esnada 4 el silah sesi duydum. Parka ulaştığımda Gözde yerde yatıyordu. Kızımın katiline en ağır cezanın verilmesini istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!