Görüntüler infial yaratmıştı... Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu: Sürücü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2024 09:51

Gaziosmanpaşa'da, kırmızı ışıkta durmayarak, yaya geçidinden yolun karşısına geçen 6 yaşındaki Emir Asaf Aydoğdu'ya çarpan motosikletli, yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, motosikletli sürücünün kimliğinin 120 kamera kaydının incelenerek tespit edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan motosikletlinin vatandaşlar tarafından Sultangazi'de yakalanarak darbedildiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Kaza, 19 Mayıs Pazar günü, saat 12.00 sıralarında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ışıklarda annesiyle birlikte bekleyen 6 yaşındaki Emir Asaf Aydoğdu, kendilerine yeşil ışığın yanmasıyla yaya geçidinden yolun karşısına geçmek için koşmaya başladı. O anda kırmızı ışıkta durmayan motosikletli, küçük çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Aydoğdu'nun vücudunda kırıklar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazanın ardından sürücü ve motosikletin arkasında oturan kişi olay yerinden kaçtı. Kaza anı ise bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı.

Görüntüler infial yaratmıştı... Bakan Yerlikaya gereği yapıldı diyerek duyurdu: Sürücü yakalandı

Haberin Devamı

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: KAÇAN MOTOSİKLETLİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaçan motosiklet sürücüsünün yakalandığını, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bakan Yerlikaya, 7 kilometrelik güzergah boyunca 120 kamera kaydının incelendiğini belirterek şüphelilerin kimliklerinin tespit edildiğini ifade etti. Bakan Yerlikaya, yaptığı paylaşımda, "19 Mayıs 2024 tarihinde saat 12.00 sıralarında İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesinde yaya geçitinden geçen 6 yaşındaki E.A.A. adlı çocuğa plakası olmayan bir motosiklet çarparak kaçmıştı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce şüphelinin tespiti ve yakalanması için olayın gerçekleştiği yerden itibaren 7 km boyunca güzergahta bulunan 120 adet güvenlik kamera görüntüsü incelendi. Yapılan çalışmalar sonucu şahısların yüzleri görünecek şekilde kamera görüntüsü elde edildi. Motoru kullanan şahsın 21 yaşındaki F.S., motorun arkasında oturan şahsın ise 23 yaşındaki A.Ç. olduğu tespit edildi. Şüpheli F.S. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalandı. Kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle. Suç işleyenler, toplum vicdanını yaralayan hal ve davranış içinde bulunanları yakalayıp adalete teslim etmekte kararlıyız." ifadelerine yer verdi.

Görüntüler infial yaratmıştı... Bakan Yerlikaya gereği yapıldı diyerek duyurdu: Sürücü yakalandı

Haberin Devamı

6 yaşındaki Emir Asaf Aydoğdu'ya çarpan motosikletlinin, Sultangazi'de vatandaşlar tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Sokakta yakaladıkları motosiklet sürücüsü F.S.'yi (21) darbeden vatandaşların daha sonra polise teslim ettiği öğrenildi. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokaktan motosikletiyle geçen F.S.'yi fark eden vatandaşlar, koşarak önünü kesiyor. Motosikletten indirdikleri F.S.'nin etrafını saran kalabalıktan bir kişi, yakasından tutarak F.S.'ye tekme ve kafa atıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!