Geleceğe Nefes kampanyası nedir, ne zaman sona erecek? Fidan kampanyası katılım belgesi örneği

Güncelleme Tarihi:

Geleceğe Nefes kampanyası nedir, ne zaman sona erecek Fidan kampanyası katılım belgesi örneği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2019 11:24

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı Geleceğe Nefes kampanyası başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle karşılandı ve kampanyaya başvurular devam ediyor. Geleceğe Nefes fidan dikme etkinliğine vatandaşların yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de destekte bulundu. Geleceğe Nefes kampanyası nedir, ne zaman sona erecek?

Haberin Devamı

Fidan seferberliği ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası Türkiye'nin ana gündem konularından biri oldu. Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası ile vatandaşlar Türkiye'nin istediği bölgesinde dikilecek 5 ağaca kendi ve aile bireylerinin isimlerini vererek fidan sahiplenebiliyor ya da bağışta bulunabiliyor. Peki, Fidan seferberliği ‘Geleceğe Nefes Ol’ için başvuru nasıl yapılır? Bir fidan kaç TL?

Dünya üzerinde yaşayacak nesillerin sayısını artırmak, yaşamın daha kaliteli ve sağlıklı olmasını sağlamak amacıyla yürütülen "Geleceğe Nefes" fidan kampanyası beklenen ilgiyi gördü. Geleceğe Nefes fidan kampanyası sona erdiğinde ağaç dikme seferberliği kapsamında 11 Kasım'da saat 11.11'de, 81 ildeki 2 bin 23 noktada 3 saat içinde 11 milyon fidan toprakla buluşturulacak.

Tüm yurtta fidanların toprakla buluşacağı seferberliğe katılmak isteyen vatandaşlar, "gelecegenefes.com" internet sayfası üzerinden, Türkiye'nin istediği bölgesinde dikilecek 5 ağaca kendi ve aile bireylerinin isimlerini vererek fidan sahiplenebiliyor ya da bağışta bulunabiliyor.

Haberin Devamı

NASIL FİDAN SAHİPLENİLİR?

Geleceğe Nefes Ol kampanyasıyla fidan sahiplenmek ücretsiz. Bunun için tek yapmanız gerekense https://gelecegenefes.com/ adresi üzerindeki formu doldurmak. İsim soyad ve mail adresi bilgilerini girdikten sonra fidan sahiplenmek istediğiniz ili seçerek kampanyaya dahil olabilirsiniz. 

Geleceğe Nefes kampanyası nedir, ne zaman sona erecek Fidan kampanyası katılım belgesi örneği

 

 

FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Fidan bağışı ise Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı aracılığıyla yapılıyor. https://bagis.ogemvak.org.tr/ adresinden şehir ve bağış adedini seçen katılımcılar, kendileri veya başkası adına sertifika alabiliyor.  

FİDAN SAHİPLENMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR FİDAN NE KADAR?

Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alır.
1 Fidan Bağışı 10 TL’dir.

Haberin Devamı

FİDAN BAĞIŞI KATILIM FORMU

Geleceğe Nefes kampanyası nedir, ne zaman sona erecek Fidan kampanyası katılım belgesi örneği



GELECEĞE NEFES OL SERTİFİKASI NASIL ALINIR?

E-Sertifika talepleriniz ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı Sertifika talepleriniz ise 5 iş günü içinde teslim edilmektedir.

Geleceğe Nefes kampanyası nedir, ne zaman sona erecek Fidan kampanyası katılım belgesi örneği



"Şu ana kadar 10 milyonu aşkın fidan sahiplenildi"

Fidan kampanyası çerçevesinde Ankara'da ağaçlandırılacak 650 dönümlük alanda incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bu alanda tören düzenleneceğini ve 150 bin civarında ağaç dikileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Pakdemirli, bu kampanyayla, yurt içi ve dışındaki vatandaşların fidan sahiplenebileceğini ya da bağışta bulunabileceğini belirterek, "Beklediğimizin üzerinde ilgi gören bir kampanya, seferberlik oldu. Biz 11 milyon fidanın sahiplendirilmesi sürecinin önümüzdeki hafta sonu itibarıyla tamamlanmasını bekliyorduk. Ancak bu sabah itibarıyla memleketin 81 ilinde 7'den 77'ye tüm vatandaşlarımız neredeyse tüm fidanları sahiplendi. Şu ana kadar 10 milyonu aşkın fidan sahiplenildi." ifadesini kullandı.

GELECEĞE NEFES KAMPANYASINA DESTEK MESAJLARI

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!