Gaziantep'te polis ve itfaiyeyi harekete geçiren olay

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte polis ve itfaiyeyi harekete geçiren olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 01:59

Gaziantep’te Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin içeriden kapısına vuran ve yardım isteyen birinin olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin içinden birinin kapıya vurarak yardım istediği ihbarı üzerine polis harekete geçti.

Olay yerine giden polisler, Halk Eğitim Merkezi’nin elektronik panjurlu kapısından belli aralıklarla yumruk sesine benzer sesler geldiğini fark edince itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi.

Olay yerine giden itfaiye, kesim makinesi yardımıyla kapıyı kesmeye başladı. Çalışmalar devam ettiği sırada sesler yeniden gelmeye başlayınca dışarda bekleyen görevliler “geliyoruz hemşerim geliyoruz” diyerek seslendi.

Gaziantepte polis ve itfaiyeyi harekete geçiren olay

Panjurlu kapı kesildikten sonra itfaiye ekipleri tarafından yukarıya kaldırılarak açıldı. Kapının açılmasıyla birlikte sağlık görevlileri ve polisler içeri doğru koştu fakat kapının iç kısmında kimse olmadığı görüldü. Daha sonra polisler silahlarını çekerek Halk Eğitim Merkezinin içinde şahıs ya da şahısları aramaya başladı. Elleri tetikte bütün odaları ve bölmeleri kontrol eden polisler, herhangi birine rastlayamadı. Halk Eğitim Merkezi yetkililerinin de gelmesiyle birlikte güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alınırken seslerin elektronik panjurlu kapıdaki bir arıza nedeniyle gelmiş olabileceği tahmin edildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!