FETÖ davasında ilginç ayakkabı detayı

Güncelleme Tarihi:

FETÖ davasında ilginç ayakkabı detayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 10:44

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tutuklanan, aralarında dönemin 2. Ordu Komutanı Adem Huduti, 2. Ordu Kurmay Başkanı Avni Angun'un da bulunduğu 76 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. İlk gün ayağında bağcıkları alınmış bir bot olan Adem Huduti’ye bu kez tamamen bağcıksız bir ayakkabı giydirildiği görüldü.

Haberin Devamı

Haklarında kamu davası açılan, aralarında dönemin 2. Ordu Komutanı Huduti, 2. Ordu Kurmay Başkanı Angun, 7. Ana Jet Üs Komutanı Emin Ayık, 2. Ordu Harekat Destek Yarbaşkanı Zeki Karataş, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Mustafa Serdar Sevgili, meslekten ihraç edilen 2. Ordu'da görevli Ersin Yıldırım ile subay, astsubayların da bulunduğu 28'i tutuklu 76 sanığın yargılandığı duruşmanın üçüncü gününde de Yakınca Spor Salonu çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

Jandarmanın öncü araçları eşliğinde cezaevi araçlarıyla spor salonuna kelepçeli getirilen Huduti ve Angun ile 10 tutuklu sanık, jandarma ekiplerince salona alındı. Geri kalan tutukluların ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya bağlanacakları öğrenildi.  Spor salonu girişinde kontrol noktası oluşturan, çevrede güvenlik önlemi alan polis ve özel harekat ekipleri, avukatların yanı sıra tutuksuz sanıkları, sanık yakınlarını, müştekileri ve izleyicileri X-Ray cihazından geçirerek üst araması yaptıktan sonra salona aldı. 

Davanın bugünkü duruşmasında bir numaralı sanık Huduti ile diğer sanıkların savunmalarının alınması beklenirken, ilk gün ayağında bağcıkları alınmış bir bot olan Adem Huduti’ye intihar etme ihtimaline karşı bağcıksız bir ayakkabı giydirildiği görüldü.

Haberin Devamı



FETÖ davasında ilginç ayakkabı detayı

Bugünkü ayakkabı

Haberin Devamı

FETÖ davasında ilginç ayakkabı detayı

Dünkü ayakkabı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!