Feribot öncesi 3 saat

Güncelleme Tarihi:

Feribot öncesi 3 saat
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 22:25

Bayram tatili yine yollarda trafik çilesine döndü. Çanakkale Boğazı’nı feribotla geçmek isteyenler 3 saat kuyrukta bekledi.

Haberin Devamı

9 GÜNLÜK Ramazan Bayramı tatili için yollara çıkanlar, çeşitli yerlerde trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Çanakkale Boğazı’nı geçmek isteyen tatilcilerin, feribot iskelesinde oluşturdukları kuyruğun uzunluğu yaklaşık 7 kilometreyi buldu. İstanbul’dan Çanakkale’ye gelen tatilciler, Eceabat ve Kilitbahir’de kendilerine sıra gelmesi için 3 saat beklemek zorunda kaldı. Tatilci yoğunluğunun giderek arttığı kentte Gestaş, feribot seferlerine aralıksız devam ediyor.
m Büyük İstanbul Otogarı’na giriş felç oldu. Otogara girmeye çalışan otobüsler kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Yolcular otobüslerden inip yürüdü.

ŞOFÖRLER İSYANDA
Otobüs şoförlerinin ise isyanı vardı. Muş’tan 24 saatte İstanbul’a geldiğini ve yolların açık olduğunu söyleyen bir otobüs şoförü, “Burada 2 saattir bekliyorum. Şu ana kadar beklediğim sürede 250 kilometre yol gitmiştim. Her sene bu rezilliği yaşıyoruz biz. Hiçbir önlem yok” dedi.

AVRUPA’YA ÇIKIŞ ZOR
Edirne’den Avrupa’ya çıkış yapmak için bekleyen TIR’lar Kapıkule’de 14, İpsala ve Hamzabeyli sınır kapılarında 7’şer kilometre kuyruk oluşturdu. Bulgaristan ve Yunanistan tarafı yoğunluğa cevap veremekte zorlandı. Türkiye’nin çeşitli kentlerinden bayram tatillerinde yurtdışında geçirmek isteyenler de Kapıkule Sınır Kapısı’nda 1 kilometreye varan otomobil kuyruğu oluşturdu.

BAKMADAN GEÇME!