Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 17:18

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Dünya derbisi olarak gösterilen Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Galatasaray maçı için tüm spor severler 25 Ekim Pazar günü'nü bekliyor. Ezeli rekabet içerisinde olan Fenerbahçe ve Galatasaray, bu maçı kazanmak için hazırlıklarına devam ediyorlar. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak ekranlara gelecek?

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıda 14 haftanın fikstürünü açıkladı. Fenerbahçe Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu. Spor Toto Süper Lig’in merakla beklenen derbisi Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması 25 Ekim 2015 Pazar günü oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak maç Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak. Mücadele Lig Tv’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek

Haberin Devamı

MEHMET DEMİRKOL'DAN DERBİ YORUMU

Nani, Fenerbahçe için çok önemli bir futbolcu. Ama oyun buysa kimin olduğunun hiçbir önemi yok. Hocanın istediği ve ortaya konulan şey. Mümkün değil Galatasaray maçını kazanamaz. Gerçi o maçta taraftarın da etkisiyle farklı bir atmosfer olacak.

KAYSERİ MAÇI HAKKINDAKİ YORUMLARI

Hakikaten çok sıkıldım seyrederken. Bu kadar sıkıcı bir maç. Fenerbahçe hala gelmiyor. 4 haftadır gol atamayan takımdan az kalsın gol yiyordu. Fenerbahçe'de 8 kişi savunmada dizilmiş. Çok ciddi anlamda bir lig analizi problemi var Pereira'nın. Akhisar maçını şöyle değerlendiriyor. Benim savunmamda bir problem var diyor. Büyük takımlar iyi hücum yapamadıkları için kaybederler. Hücum yapacaksın ki rakip gelemesin. Karşında Markovic, Van Persie, Nani, Fernandao varsa rakip çıkamaz ki zaten. İki sebebi var. Birinci hoca istemiyor. İkincisi 6 stoper mantığıyla oynayan oyuncusu var. İlk yarıda bunlar koptu. İkinci yarıda öndeki 4'lüyü geri çekti.

Şener ve Hasan Ali'den de stoper mantığı bekliyorsan gidemezsin. Ama zaten gitmek istemiyor. Lig analizi yanlış Pereira'nın.

Fenerbahçe'nin oynadığı oyun için hocaya gerek yok. Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu ancak hoca istediği için oynar. Hoca olsun ama bir şey söylemesin Fenerbahçe daha olumlu bir oyun oynar. Hoca bu oyunu istiyor. Yoksa o 8 oyuncu oraya kendi kendine dizilmez. Böyle bir savunma ben hiçbir yerde görmedim.

BAKMADAN GEÇME!