Feci kaza: 1 kişi öldü! Olay yerine koşan kızı gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 16:30

Antalya’da pikniğe giden kişilerin içerisinde olduğu otomobil ile pikabın karıştığı kazada çocuk bakıcısı Kazakistan uyruklu kadın olay yerinde can verdi. Olay yerine koşan kızı ise acı manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. Kazada yaralanan 1’i çocuk 3 kişi ise hastanelere kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 13.30 sıralarında Kemer-Antalya yolu Konyaaltı Bulvarı Küçük Çaltıcak mevkiinde kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre; şehir merkezinden yola çıkarak kontrolsüz kavşaktan dönmek isteyen Magdelena Natalia Çalışkan (43) idaresindeki 07 GH 358 plakalı Skoda Fabia model otomobil, Kemer istikametinden şehir merkezine doğru gelmekte olan Durmuş Karakuş (40) kontrolündeki 07 GFU 99 plakalı Tata Xenon plakalı pikap çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile otomobil yol kenarındaki demir bariyere vurup yan döndü.

ÇOCUK BAKICISI KADIN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Magdelena Natalia Çalışkan (43) özel bir hastaneye kaldırılırken, 3 yaşındaki Renan S. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Pikap sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Olay yerinde ekiplere kazanın nasıl meydana geldiğini anlatan Karakuş kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, Karakuş'un tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüleceği öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde otomobilin yolcu koltuğunda oturan çocuğun bakıcısı ve yaralanan kadının arkadaşı Kazakistan uyruklu Ramilya İskenderova’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Haberin Devamı

Feci kaza: 1 kişi öldü Olay yerine koşan kızı gözyaşlarına boğuldu

ACI MANZARA KARŞISINDA GÖZYAŞINA BOĞULDU

Bir süre sonra ise olay yerine hayatını kaybeden kadının kızı Firuze geldi. Otomobilden iner inmez olay yerine koşan genç kız, acı manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. Genç kızı olay yerinde bulunan ekipler teselli etti. Yapılan araştırmada ailenin Küçük Çaltıcak Plajı'na piknik yapmaya gittikleri öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!