Fatih'te bonzai operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Fatihte bonzai operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 18:15

FATİH’te uyuşturucu madde bonzai satıldığı ihbarı üzerine polis operasyon yaptı. Durdurulan şüpheli araçlar didik didik arandı.

Haberin Devamı

Bir evin çatısında yaptıkları aramada 3 çuval halinde 17 kilo bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişinin arandığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Aksaray ve Kumkapı çevresindeki eğlence merkezleri, park ve ara sokaklarda gençlerin korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu madde bonzai operasyonu yaptı. Durdurulan şüpheli araçlar içindekiler didik didik arandı.Polis, bir evin çatısından iki kişinin kaçtığını fark etti. Yapılan aramada 3 çuval halinde 17 kilo bonzai ele geçirdi. Kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Zehir evlerine helikopterli baskın

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat ve helikopter desteğinde Şişli, Kuştepe ve Kağıthane, Hürriyet Mahallesi’ndeki uyuşturucu satıcılarının evlerine operasyon düzenledi. 14 torbacının gözaltına alındığı operasyonda, bonzainin de arasında bulunduğu uyuşturucu maddeler ele geçti.

Narkotik ekipleri, bir süredir teknik ve fiziki takibin ardından belirlediği torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının evlerini hedef aldı. Dün sabah saat 05.00 sıralarında polis helikopteri, Özel Harekat Timleri Kuştepe ve Hürriyet Mahallesi’ndeki adreslere girdi. Çevik Kuvvet ve ilçe ekipleri de çevre güvenliği aldı. Polisin kapıyı açın uyarısına rağmen kapıları açmayan torbacıların evlerinin kapıları koçbaşları ile kırılarak evlere girildi. Polis helikopteri kaçan torbacıları havadan belirleyerek yer ekiplerine bildirdi ve gözaltına aldırdı. 14 kişi gözaltına alınırken, M.Y adlı torbacının 5 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Evlerde yapılan aramalarda, 1 pompalı tüfek, hassas terazi, 41.4 gram esrar, 56 gram toz esrar, 4 ekstazy ve 1.4 gram bonzai ele geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!