Facebook’ta lise arkadaşlarını arıyor

Güncelleme Tarihi:

Facebook’ta lise arkadaşlarını arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 00:00

Skandallar kraliçesi ünlü şarkıcı Amy Winehouse, lise arkadaşlarını bir araya toplayarak bir organizasyon düzenlemek istiyor. Bunun için de arkadaşlık sitesi Facebook’ta araştırma yapıyor.

Ünlü İngiliz gazetesi The Mirror’ın haberine göre 25 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı Amy Winehouse, internetteki ünlü arkadaşlık sitesi Facebook hesabını kullanarak lise arkadaşlarına ulaşmaya çalışıyor.

Sylvia Young Theatre School’dan mezun olduktan sonra profesyonel şarkıcılığa adım atan Amy, lisedeki bütün arkadaşlarından kopmuş.

Arkadaşlarıyla yolları yedi yıl önce ayrılan Amy, şimdilerde uzun zamandır görüşemediği arkadaşlarına Facebook’tan ulaşmaya ve onları bir araya getirmeye çalışıyormuş.

The Mirror’da yer alan haberde, "Amy Winehouse ünlü olmadan önce görüştüğü arkadaşlarıyla yeniden görüşmek istiyor. Birçoğu çok iyi şirketlerde, iyi konumda çalışıyor. Fakat çoğunlukla magazin basınından takip ettikleri olaylı eski arkadaşları Amy Winehouse’u görmek isterler mi bilinmez" yazıyor.

Amy’nin, arkadaşlarına ulaşıp onları bir araya gelme konusunda ikna ederse ne tür bir organizasyon düzenleyeceği henüz bilinmiyor. Ama ünlü şarkıcının bu organizasyonda arkadaşlarına büyük bir sürpriz hazırlayacağı konuşuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!