Ezilen annesinin karnından kurtarıldı

Güncelleme Tarihi:

Ezilen annesinin karnından kurtarıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 21:20

MUĞLA’nın Fethiye ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi kordon boyunda geçen perşembe günü saat 23.00'te meydana gelen olayda, trafiğe kapalı alana giren, üzerinde kimliği belirsiz 3 gencin bulunduğu elektrikli bisiklet, parke zeminde uyuyan kedinin üzerinden geçerek hızla uzaklaştı.

Haberin Devamı

Ölen kedinin gebe olduğunun anlaşılması üzerine çevredekiler, Fethiye Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi Müdürü Veteriner Hekim Emre Kangal'a ulaşarak yardım istedi. Kangal ve ekibi kediyi acil ameliyata aldı. Kedinin karnından 5 yavru çıkaran veterinerler, yaşam belirtisi göstermeyen 4'üne yaklaşık 30 dakika boyunca kalp masajı ve suni solunum yaptı. 4 yavru hayata döndürülemezken, 1 yavru hayatta kaldı. Hayatta kalan yavru, beslenmesi için yeni doğum yapan başka bir kedinin altına bırakıldı.

BENZER KAZALAR SÜREKLİ OLUYOR
Kediyi görüp yardım isteyen vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Emre Kangal, "Kordon boyunda benzer kazalar sürekli oluyor. Önlemler alınmasına rağmen motosikletler ve elektrikli bisikletler kordona girmeyi sürdürüyor. Orada gezenler ile sokak hayvanları için tehlike oluşturuyorlar. Böyle acı sonuçlar da ortaya çıkabiliyor" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!