Eski Bakan Zeybekci kazada yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Eski Bakan Zeybekci kazada yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2023 19:08

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kendi kullandığı pick-up tipi kamyonet ile Muğla'nın Ula ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı. Kazada yaralanan Zeybekci ile araçtaki arkadaşı İbrahim Ünlü hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Zeybekci ve arkadaşının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Kaza, akşam saatlerinde Ula ilçesinin Gölcük Mahallesinde meydana geldi. Muğla'dan Denizli yönüne gitmekte olan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yönetimindeki 20 AGZ 623 plakalı kamyonet, yağmurun kayganlaştırdığı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan pick-up tipi kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Eski Bakan Zeybekci kazada yaralandı

Kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkan Zeybekci ve arkadaşı İbrahim Ünlü, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Zeybekci ve arkadaşının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Haberin Devamı

ZEYBEKCİ'NİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, Muğla'da meydana gelen trafik kazasında eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Doç. Dr. Togan, "Sayın Bakanımızın sağlık durumu gayet iyi. Herhangi bir sorun gözükmüyor. Kendisini müşahede amaçlı takip edeceğiz. Hastanemizde bugün misafir etmeye çalışırız" dedi.

Eski Bakan Zeybekci kazada yaralandı

'BİR KAZA GEÇİRDİK, GAYET İYİYİZ MERAK ETMEYİN'

Zeybekci, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Zeybekci, "Bir kaza geçirdik, gayet iyiyiz merak etmeyin. Merak ederek arayan bütün dostlara teşekkür ediyorum. Yakından gelmeye çalışanlara da hiç gerek yok. Allah razı olsun. Rabbim sizleri korusun. Allah'a emanet olun" dedi. 

Eski Bakan Zeybekci kazada yaralandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!