Eşini sokak ortasında bıçaklayıp kaçmıştı! Yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2019 13:18

İstanbul Beylikdüzü’nde sokak ortasında eski eşi Asiye A.’ı darp edip bıçaklayan şüpheli Cevat A. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile yakalandı. Cevat A. adliyeye sevki sırasında gazetecilerin sorusuna, "Özgürlük demek namussuzluk demek değildir" diyerek ilginç bir cevap verdi.

Haberin Devamı

Olay, dün öğle saatlerinde Gürpınar’da yaşanmıştı. Asiye A. İsimli kadın 3 ay önce boşandığı eski eşi Cevat A. tarafından darp edilip bıçaklanmıştı. Yaşanan olayın büyümesini olay yerinden bulunan bir genç engellemiş şüpheli Cevat A. ise kaçmıştı.

Kaçan şüpheli Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. İkili arasında şiddet olayı ile ilgili daha öncede karakola başvurdukları öğrenildi.

Olay sonrası yaralanan kadının ise yoğun bakımdan çıktığı bilgisine ulaşıldı.

'NEDEN YAPTINIZ?' SORUSUNA İLGİNÇ CEVAP 

Şüpheli bugün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cevat A. kendisine sorulan neden yaptınız sorusuna, "Özgürlük demek namussuzluk demek değildir" diyerek ilginç bir cevap verdi. Ekip otosuna bindirilen şüpheli daha sonra ekip arabasına bindirilerek adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Eşini sokak ortasında bıçaklayıp kaçmıştı Yakalandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!