Esenboğa yolundaki kazada kimlikler belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Esenboğa yolundaki kazada kimlikler belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 11:47

Esenboğa yolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonucu yaralanan 41 kişiden 40'ının kimlikleri belirlendi.

Esenboğa yolunda bir fabrikaya ait iki servis otobüsü ve Çubuk hattında çalışan halk otobüsünün karıştığı kazada 41 kişi yaralandı.

Otobüsteki işçilerin iddialarına göre, Çubuk Belediyesi'ne ait 06 ABG 04 plakalı halk otobüsü, Esenboğa istikametine seyir halindeyken,

Sarayköy mevkii yakınlarında, aynı yönde seyreden 06 FEU 58 plakalı servis otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle servis otobüsü orta refüjdeki elektrik direğine çarparak durdu.

İlk kazadan kısa bir süre sonra, öndeki servis otobüsü ile aynı fabrikaya işçi taşıyan 06 LZG 34 plakalı servis otobüsü de duran otobüslere çarptı.

Kazanın ardından Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına yaralılardan 40'ının isimleri şöyle:
“Sadık Serkan Alpay, Meliha Tarkan, Tuğba ve Hanife Çelik, Mahmut Solmaz, Cihat Aydın, Çağlar Gökmen, Recep Şahan, Ünal Mercan, Serkan Albay, Kadir Solmaz, Ekrem Erdem, Ramazan Demirci, Funda Senem, Şükrü Demirel, Mahigül Can, Demet Gül, Aslan Durdu, Raci Varola, Feyzullah Aktaş, İsmail Uzunoğlu, İnayet Gökmen, Yakup Çolakoğlu, Birol Kosmana, Nuri Üner, Kadir Köksal, Ekrem Karataş, İsmail Oryasin, Nuh Aydın, Çakır Mashar, Emine Maman, Duran Yıldız, Hacer Demirkol, Hüseyin Acısu, Hikmet Çalçoban, Erdal Erol, Ramazan Sevinç, Yılmaz Öztürk, Murat Açıkalın ile Birol Gürel”

Kazadan sonra yaralıların tamamının Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılması nedeniyle, hastaneye başka hasta kabul edilmedi.

Bu arada, yoğunluk nedeniyle hastanenin acil servisinde tedavi gören diğer hastaların yakınları ile hastane görevlileri arasında tartışmalar yaşandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!