Erdoğan'dan büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2018 14:17

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'te 3.gün etkinlikleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST festivalinin gerçekleştirildiği İstanbul Yeni Havalimanı'na pilot kıyafeti giyip F-16'lar eşliğinde geldi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üçüncü Havalimanı’nda devam eden Teknofest’i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teknofest’e Atatürk Havalimanı’nda ATA uçağıyla geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağına havada 3 F-16 savaş uçağı eşlik etti. Uçaklardan birinde ikinci pilot olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, diğerinde ise Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz yer aldı. ATA uçağı ve 3 F-16, Üçüncü Havalimanı üzerinde selamlama uçuşu yaptı. Önce F-16’lar, daha sonra ATA uçağı havalimanı pistine indi.

Park yerine yanaşan uçaktan inen Erdoğan'a festivale katılan gençler de büyük ilgi gösterdi. Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uçağın kapısında karşıladı. Pilot tulumu giydiği görülen Erdoğan, uçaktan inerek gençlerle tek tek tokalaştı. Erdoğan daha sonra gençlerle birlikte festival alanına yürüdü.

Haberin Devamı

Erdoğan'ın burada konuşma yapması bekleniyor.

Erdoğandan büyük sürpriz

Erdoğandan büyük sürpriz

Erdoğandan büyük sürpriz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar alana F-16 savaş uçağı ile geldi.

ERDOĞAN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gece resmi sosyal meyda hesabı üzerinden "Yarın 'Milli Teknoloji Hamlesi' heyecanını gençlerimizle birlikte yaşamak üzere ben de TEKNOFEST'te olacağım. Hayallerinin peşinden giden herkesi yarın İstanbul Yeni Havalimanı'na bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!