Erdoğan: Kaybedecek tek bir gün yok

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Kaybedecek tek bir gün yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2024 07:00

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Eskişehir’de ilçe belediye başkan adaylarını tanıtırken “Dünyada ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek bırakınız beş yılı, tek bir günü bile yoktur” dedi.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Eskişehir Şehit Anıl Gür Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda şu mesajları verdi: “AK Parti ve Cumhur İttifak’ı olarak Eskişehir’de büyükşehri ve ilçeleriyle destan yazacağımız bir seçim geçireceğimize inanıyorum. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğin yükseldiği sembolü olacaktır. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Eskişehir, Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin öncülüğünü yapacaktır. Şu Eskişehir’e hızlı treni kim getirdi? Eskişehir’in bütün yollarıyla ilgili atılan adımlarda kimin imzası var? Bütün otoyollar, otobanlar kimle inşa edildi? Altyapısıyla, üstyapısıyla kim bunları yaptı, AK Parti.

HEDEFİMİZ YİNE BİRİNCİ ÇIKMAK

Şimdi bundan sonra bir tarafı maalesef çorak ama bir tarafında da hem merkezi yönetim hem belediye ele ele verdiği zaman Eskişehir’imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar. AK Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne 17 defa milletimiz tarafından sandıkta imtihana tabi tutulduk hamdolsun hepsinde de alnımızın akıyla çıktık. Mahalli idareler seçimi vesilesiyle 18’inci defa bir kez daha milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Hedefimiz yine sandıktan birinci çıkmak, şehirlerimizi eser ve hizmet siyasetiyle yönetmek-tir.

Haberin Devamı

OYNANAN TÜM OYUNLARI BOZDUK

Dünyada ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki, şehirlerimizin de ülkemizin de kaybedecek bırakın 5 yılı tek bir günü bile yoktur. Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil, asıl evlatlarımızın geleceğine yüklenen devasa maliyetleri olacağını biliyoruz. Türkiye’ye bu kötülüğü Cumhuriyet tarihi boyunca defalarca yaptılar. Milletimizle omuz omuza, kol kola, yürek yüreğe vererek Türkiye’nin istikrarı ve istikbali üzerinde oynanan tüm oyunları bozduk. Sadece bununla kalmadık hem altyapıyı telafi ettik hem de ülkemizi Cumhuriyet’in ikinci asrına hazırladık.”

Erdoğan: Kaybedecek tek bir gün yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’yla (soldan üçüncü) birlikte tanıttı.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU’NA: ONUN DERDİ YENİDEN GENEL BAŞKANLIK

ERDOĞAN CHP’ye yüklenirken şöyle konuştu: “CHP’nin ve onunla aynı yöne bakan partilerin şehirlerimizi geleceğe hazırlamak gibi bir derdi yok. Güya değişim diye gelen CHP’nin yeni gelen başkanı ışık hızıyla tek parti faşizminin kendinden başka kimseye tahammülü olmayan zihniyete büründü. Gerçi partisinde kimsenin kendisini takmadığı anlaşılıyor ama o bize höykürerek bu zaafını gizleyebileceğini sanıyor. Eski genel başkanı derseniz, o da kendini gündemde tutmak için yarısı yalan, yarısı yanlış ama tamamı da cehalet ürünü hezeyanlarla bize sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor. Onun derdi de CHP içinde giderek artan bir tarafını da kendisinin oluşturduğu kavgayı gözlerden saklayarak sessiz sedasız yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek.”

Haberin Devamı

Erdoğan: Kaybedecek tek bir gün yok

ESKİŞEHİR ADAYLARI

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, daha önce Cumhur İttifakı’nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Nebi Hatipoğlu’nu açıklamıştı. Erdoğan dün de Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. 10 ilçede AK Partili, 3 ilçede MHP’li, bir ilçede ise BBP’li isimler yarışacak. Alpu: Alparslan Kokulu (MHP), Beylikova: Vahit Kara (AK Parti), Çifteler: Kadir Bıyık (MHP), Günyüzü: Hidayet Özmen (BBP), Han: Bekir Belceli (AK Parti), İnönü: Serhat Hamamcı (AK Parti), Mahmudiye: Murat Uçarer (AK Parti), Mihalgazi: Zeynep Güneş (AK Parti), Mihalıççık: Halil Sami Barış (MHP), Odunpazarı: Özkan Alp (AK Parti), Sarıcakaya: Faruk Güler (AK Parti), Seyitgazi: Erhan Erden (MHP), Sivrihisar: Hüseyin İlhan (AK Parti), Tepebaşı: Hamit Yüzügüllü (AK Parti).

Haberin Devamı

ŞEHİDİN AİLESİNE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün akşam Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in Eskişehir’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan: Kaybedecek tek bir gün yok

BAKMADAN GEÇME!