Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi’ni açtı... 6 ayrı hastaneli sağlık kompleksi

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi’ni açtı... 6 ayrı hastaneli sağlık kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 07:00

İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan “6 ayrı hastaneyi barındıran, dünyanın en büyük sağlık komplekslerinden birini açıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün İzmir’de şehir hastanesinin açılışını da yaptı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, özetle şu mesajları verdi: “Şehir hastanemiz 628 bin metrekareyi bulan kapalı alanı, yüksek yatak kapasitesi, diğer birimleriyle güzel İzmirimize yakışır bir eser oldu. Bu dev hastanenin altyapısı itibarıyla buranın yollarıyla alakalı, tabi acaba yollarını kim yaptı diye sorarsınız. Kimin yapması lazım, büyükşehir belediyesinin yapması lazım. Büyükşehir yolları yaptı mı, hayır.

4 KM’LİK BAĞLANTI YOLU

Ulaştırma Bakanlığı’mız devreye girdi, ilk etabı hallettik ama yetmez. İnşallah buranın yollarıyla alakalı ikinci etabı da Ulaştırma Bakanlığı’mız en güzel şekliyle yapacak ve hastanemize ulaşım daha da kolaylaşacak. Hastane yapınca ulaşım şart. Hastanemize hızlı, emniyetli erişim için inşa ettiğimiz 4 km uzunluğundaki bağlantı yolu ve kavşağını da bugün hizmete açıyoruz. Hastanemiz dünyanın en büyük sağlık komplekslerinden biridir. 6 ayrı hastaneyi barındıran bu muhteşem yatırım eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir nişanesidir. Seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerle birlikte ben inanıyorum ki güzel İzmir’in güzel insanları burada Hamza Dağ kardeşimizi büyükşehirin başına getirecek ve böylece altyapı noktasında da İzmirimizin bu çileleri sona erecektir.”

Haberin Devamı

35 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALACAĞIZ

“Eğitim dedik, okullarımızın neredeyse tamamını yeniden inşa ettik. Evlatlarımızın en iyi şekilde yetişmesi için 800 bin yeni öğretmen atadık. Darbecilerin yıktığı mesleki eğitim sistemini yeniden ayağa kaldırdık. Şehir hastaneleriyle sağlık hizmetlerini dünya standartlarının üzerinde seviyeye taşıdık. 310 bini doktor olmak üzere 1.5 milyona yakın sağlık çalışanıyla bu alandaki insan kaynağımızı güçlendirdik. 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelini daha kamuya alıyoruz. 2.5 milyon kişiye evde sağlık hizmeti vererek hizmeti insanımızın evine götürdük. Sınırlarımızın güvenliğini artırarak terörü kaynağında kurutma stratejisine geçtik. Asker, polis, jandarmasıyla Türkiye’yi dünyanın en sorunlu bölgesinin en güvenli bölgesi haline getirdik.”

Haberin Devamı

İZMİR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL

- AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İzmirliyle aramıza kimseyi sokmadık sokmayacağız. İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir” dedi.

AK Parti İzmir İlçe Aday Tanıtım Programı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özetle şunları söyledi: “Türkiye Yüzyılı’nın inşası sürecinde İzmir’in bize vereceği desteği çok önemli görüyoruz. İzmirliyle aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelindedir. Bu şehre aşkla, sevdayla, azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. Esasen bu iddia ile eser ve hizmet yerine istismar peşinde koşarak ortada dolaşanların gayesi şehri ihmal ederek İzmirlilere yaptıkları ihanetin ve boğazlarına kadar battıkları yolsuzlukların üzerini örtmektir.

Haberin Devamı

Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi’ni açtı... 6 ayrı hastaneli sağlık kompleksi

Erdoğan ilçe adaylarını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile birlikte tanıttı.

KÖRFEZİN HALİ NE

Şu İzmir Körfezi’nin hali nedir? Kokudan geçemiyoruz. Bir zamanlar, belediye başkanı olmadan önce İstanbul’da Haliç işte böyleydi. Haliç’i bu pisliklerden biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, göreve geldikten sonra Haliç tekrar eski haline dönmeye başladı. İzmir’in ilçelerinin, mahallelerinin, sokaklarının hali ortada. Şu güzelim körfezi önce kokutup, sonra kimyasal maddeyle o kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verecekleri hiçbir şey yoktur. Gençler, İzmir halkını tıpış tıpış sandığa gidip kendilerine oy verecek güruh olarak görenler bu şehrin insanlarının gönlünü kazanmak için niye uğraşsın ki? Biz İzmir’e efendi olmaya değil, bu şehrin ve insanlarının hizmetkârı olmaya talibiz.”

Haberin Devamı

Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi’ni açtı... 6 ayrı hastaneli sağlık kompleksi

Erdoğan, aday tanıtım toplantısında çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

5 İLÇEDE MHP ADAYINA DESTEK

AK Parti, 2019 seçimlerinde İYİ Parti’nin kazandığı Tire ilçesinin yanı sıra Aliağa, Çeşme, Dikili ve Foça’da MHP’nin adayını, MHP ise geriye kalan 25 ilçede AK Parti’nin adayını destekleyecek. AK Parti’nin İzmir ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi’ni açtı... 6 ayrı hastaneli sağlık kompleksi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!