En iyiler buluştu

Güncelleme Tarihi:

En iyiler buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Atilla Kaplakaslan’ın ajansının kuruluşunun 18. yılı ve 1999 kataloğunun tanıtımı nedeniyle Kemancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen gece bir şölen gibiydi...

Bu sene ‘‘özel yüzler’’, ‘‘ünlülerin benzerleri’’, ‘‘yan kadro ve çocuk cast’’ı ile kontenjanını bin kişiye çıkaran ajansın gecesinde tüm mankenler hazır bulundu. Gecede Vizyon Ajans tarafından 1998 yılı içinde belirlenen en iyi mankenlere de ödül ve plaket verildi. Bayanlar arasında Ebru Şallı, Esin Moralıoğlu, Gİzem Özdilli, Merve İldeniz, Nesrin İşçi Sema Şimşek, erkekler arasında ise Atilla Saral, Gökhan Parlak, İbrahim Özkahraman, İsmet Özhan, Serdar Önal, Ümit Belen ve Yaşar Alptekin 98'in en iyi mankenleri ödülüne layık görülürken sponsor firmalara ve Magazin Gazetecileri Derneği'ne teşekkür plaketi verildi.

Gizem Özdilli-Yaşar Alptekin

Geçtiğimiz günlerde burnuna estetik ameliyat yaptıran Gizem Özdilli ile bıyık bırakarak kendisine yeni imaj veren Yaşar Alptekin dikkat çektiler.

Aylin Arasıl- Neslihan Yavuzcan

Vizyon Ajans'ın özel yüzlerinden olan Aylin Arasıl, Neslihan Yavuzcan ile salonun çok kalabalık olduğunu söyleyerek geceyi uzaktan izlemeyi tercih etti.

Tülin Şahin-Nilüfer Kurt

Prestij Manken Ajansı’nın sahibesi ve ‘‘Örümcek’’ dizisinde rol alan Nilüfer Kurt, Sivaslı Cindy olarak tanınan Tülin Şahin’le birlikte. Kurt'un ceketindeki örümcek broşu da gözden kaçmadı.

Aysu Başar-Şebnem Tunç

Gecenin en rahat ikilisi ise Aysu Başar ve Şebnem Tunç'tu. Oturdukları yerden hiç kalkmayan ikili oturuş şekilleriyle de ilgi çektiler .

Ebru Şallı

Dizi çekiminde olduğu için geceye geç katılan Ebru Şallı, ödülünü aldıktan sonra fazla kalmayıp gitmeyi tercih etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!