Ek ders ücreti ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama! Ek ders ücreti 2022 ne kadar, kaç TL oldu?

Güncelleme Tarihi:

Ek ders ücreti ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama Ek ders ücreti 2022 ne kadar, kaç TL oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 12:30

Ek ders ücreti 2022 ile ilgili açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacakları müjdesini verdi. Açıklama sonrası ek ders ücretleri ücretli öğretmenler tarafından gündemde geldi. Peki, ek ders ücreti 2022 ne kadar oldu? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Ek ders ücreti ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Kabine Toplantısı 18 Temmuz tarihinde yapıldı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bir müjde de ücretli çalışan öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize vermek istiyorum.’ dedi. Peki, ek ders ücreti ne kadar oldu?

EK DERS ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bir müjde de ücretli çalışan öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize vermek istiyorum. Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 liraya yükselmektedir. 40 saat üzerinden alacakları ücret de 7 bin 400 liraya çıkmaktadır.’ dedi.

BAKMADAN GEÇME!