e-kolay.net’ten RSS hizmeti

Güncelleme Tarihi:

e-kolay.net’ten RSS hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2006 00:00

e-kolay.net yeni RSS programıyla kullanıcılara, ilgilerini çeken içeriklerin en güncel haberlerini görerek gündemi kolayca takip etme imkanı veriyor. RSS okuyucu sayesinde İnternet’te zamandan tasarruf ediliyor. Son dönemlerin en gözde uygulamalarından olan RSS sayesinde kullanıcılar, düzenli bilgi aldıkları kaynaklardaki tüm içerikleri tek tek aramak yerine, yalnızca özel olarak ilgilendikleri konularda bilgi alabiliyorlar.

Haberin Devamı

İnternet teknolojilerindeki öncülüğünü sürdüren e-kolay.net yeni RSS programıyla kullanıcılara, e-kolay.net’in sürekli güncellenen içeriğini ve son dakika haberlerini anında takip etme olanağı sağlıyor. Başka bir deyişle kullanıcı, ilgisini çeken içeriklerin en güncel haberlerini görerek gündemi kolayca izleyebiliyor.

 

Son dönemlerin en gözde uygulamalarından olan RSS sayesinde kullanıcılar, düzenli bilgi aldıkları kaynaklardaki tüm içerikleri tek tek aramak yerine, yalnızca özel olarak ilgilendikleri konularda bilgi alabiliyorlar. Büyük bir içerik kaynağı olan İnternet’te bilgi aramakla geçirilen zamanın daha etkin kullanılmasını sağlayan RSS, bilgiye daha hızlı erişilmesine imkan tanıyor.

 

Haberin Devamı

“e-kolay.net olarak, kullanıcılarımızın bilgiye en kolay yoldan ulaşmalarını sağlamak temel ilkelerimizden biri,” diyen e-kolay.net Portal Genel Müdürü Hakan Gönenli, firmanın genel yaklaşımını da şöyle açıklıyor: “Kullanıcılarımızın kapsamlı e-kolay.net içeriğinin yanı sıra yerli ya da yabancı diğer RSS içeriklerine ulaşmalarını da sağlıyoruz. Amacımız kullanıcılarımızın istedikleri her türlü bilgi ve servise e-kolay.net üzerinden kolayca ulaşabilmelerini sağlamak.”

 

Yeni teknolojileri yakından takip eden ve üyelerinin kullanımına sunan e-kolay.net, RSS programıyla, yepyeni bir kategori de yaratmış oluyor. İsteyen tüm İnternet kullanıcıları www.e-kolay.net adresinden RSS programını ücretsiz olarak bilgisayarlarına indirebiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!