Doktor ‘İyisin’ demiş

Güncelleme Tarihi:

Doktor ‘İyisin’ demiş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 00:00

İngiliz basını, Amy Winehouse’un evinde uyuşturucu bulunmadığını, ölmeden bir gün önce doktora gittiğini, doktorun şarkıcıya “Gayet iyisin” dediğini iddia ediyor.

Haberin Devamı

CUMARTESİ günü İngiltere’deki evinde ani ölümüyle milyonlarca hayranını yasa boğan 5 Grammy Ödüllü 27 yaşındaki İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un ölüm nedeni hâlâ kesinleşmedi. Önceki gün şarkıcının uyuşturucu kokteylinden öldüğünü iddia eden İngiliz basını polis kaynağına dayandırdığı dünkü haberlerinde evde uyuşturucu bulunmadığını yazdı.

AMY'NİN CENAZESİ BUGÜN

6 AY ÖNCE ADETA HİSSETTİ / YONCA TOKBAŞ'IN YAZISI

GENÇ ÖLMEYİ HAKETTİ / ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN YAZISI

AMY İÇİN / FATİH ÇEKİRGE'NİN YAZISI

AMY WINEHOUSE'U ÇOK SEVDİĞİM İÇİN / NİL KARAİBRAHİMGİL'İN YAZISI

"SANKİ BANA VEDA EDİYOR GİBİYDİ"

İngiliz The Sun gazetesinde Amy’nin ayrıca ölmeden bir gün önce, cuma günü doktora gittiği, doktorun şarkıcıya “Gayet iyisin” dediği iddia ediliyor.
İsmi açıklanmayan kaynak, “Amy’nin bünyesi zayıftı, check-up’tan geçiyordu. Doktor Amy’nin sağlığından memnundu. Cuma akşamı hiçbir sıkıntısı yoktu, 24 saatten kısa bir süre sonra öldü” dedi. Şarkıcının kesin ölüm sebebi otopsi raporundan sonra belirlenecek.

Haberin Devamı

Cesedini ilk bodyguard’ı buldu

AMY’nin cesedini bodyguard’ı Andrew Morris bulmuş. Amy’nin arkadaşı Chris Goodman, “Yatağındaydı, uyumak istedi. Andrew daha sonra onu uyandırmak istemiş, ama nefes almıyormuş. Şoka girdi” dedi. Şarkıcının cesedi bulunmadan altı saat önce ölmüş olabileceği de söyleniyor.

Baba, kardeş ve sevgili

Doktor ‘İyisin’ demiş

ŞARKICININ babası Mitch, kardeşi Alex, annesi Janis Winehouse, Amy’nin Kuzey Londra’da Camden’daki evine gidip hayranlarıyla bir araya geldi. Basına küçük bir açıklama yapan baba Mitch, “Yıkıldık ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi. Amy’nin annesi “En son görüştüğümüzde seni seviyorum anne. Beni daima hatırla’ dedi. Sanki bana veda ediyordu” dedi. Şarkıcının geçen ay ayrıldığı sevgilisi Reg Traviss de, ailenin yanındaydı.

Ölümüyle yarım kalan albümü çıkacak

İKİ albümü olan Amy Winehouse’un trajik ölümünün ardından bitmemiş üçüncü albümü piyasaya çıkacak. Şarkıcının ölüm haberi duyulur duyulmaz 2006’da çıkardığı 5 milyon satan “Back to Black” albümü iTunes’ta ilk sıraya yerleşti.

Haberin Devamı

Bebek haberiyle yıkıldı

AMY Winehouse’u uyuşturucu ve alkole alıştırdığı söylenen 2009 yılında boşandığı eşi Blake Fielder-Civil şok ölümle ilgili ilk kez konuştu. Hırsızlık suçlamasından yattığı hapishaneden konuşan Blake, “Gözyaşlarım kurumayacak. Ona karşı hissettiğim aşkı bir daha hissedemeyeceğim. Öldüğüne inanamıyorum” dedi. Blake’in sevgilisi Aspin’e göre, Amy eski kocasının bir bebeği olduğu haberini alınca yıkıldı.

AMY HAYRANLARI YASTA

'SORUNLU DAHİNİN KAÇINILMAZ SONU'

AMY İSTANBUL'DA NE GÖRDÜ / TUNA KİREMİTÇİ'NİN YAZISI

HAYRANLARI AMY İÇİN AĞLIYOR / WEB TV

ÜNLÜ ŞARKICI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU / WEB TV

İŞTE AVRUPA TURNESİNİ İPTAL ETTİREN O GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Haberin Devamı

AMY WINEHOUSE İSTANBUL'DAN OLAYLI AYRILDI / WEB TV

DÜNYA 27'NİN ESRARINI KONUŞUYOR

27 YAŞINDA ÖLEN MÜZİK İDOLLERİ / FOTOANALİZ

YONCA EVCİMİK'İN AMY İÇİN "SU TESTİSİ" TABİRİNİ KULLANMASI TEPKİ ÇEKTİ / FOTO ANALİZ

ÜNLÜ SANATÇI CUMARTESİ AKŞAMI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!