Deniz Akkaya ile aşk iddiası ve 5 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Deniz Akkaya ile aşk iddiası ve 5 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2008 01:32

Deniz Akkaya'nın eski sevgilisinin ölümle tehdit ettiği Azeri işadamının intikamı acı oldu: 5 kişi gözaltında

Haberin Devamı

AZERBAYCAN uyruklu İşadamı M.K., birlikte aşk yaşadıkları iddiaları ortaya atılınca Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi işadamı V.K tarafından ölümle tehdit edildiğini öne sürerek, 4 ay önce Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

M.K., "Deniz Akkaya ile ilişkim olmadı ama V.K., Deniz Akkaya’dan ayrılmasından beni sorumlu tutuyor" dedi. Açılan soruşturma kapsamında polis, Deniz Akkaya, iddiaya göre M.K ve V.K arasındaki sorunu çözmek için çaba gösteren işadamı İhsan Kalkavan ve M.K.’nın ifadelerini aldı.

Deniz Akkaya, ifadesinde V.K’nın kendisini de tehdit ettiğini söyledi. Polis tehdit olayında adı geçen kişileri 4 ay süreyle izledikten sonra dün erken saatlerde operasyon düzenlendi. V.K kaçmayı başardı. Ajans sahibi M.Ö, Fox TV magazin muhabiri H.A’nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. V.K’nın cipine el konuldu. Tehdit olayıyla ilgili sosyetenin ünlü isimlerinden Selin Boronkay’ın da olayla ilgili tanık olarak ifadesine başvuruldu. Boronkay, verdiği ifadenin ardından Emniyet’ten ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!