Cumhurbaşkanı Erdoğan: 8 ay önce kucaklaşacağız diyenler şimdi kavga ediyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2024 17:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Daha 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün birbirlerine demediklerini bırakmıyor. Daha 8 ay öncesinde 85 milyonu kucaklaştırmaktan dem vuranlar bugün sabah akşam kavga ediyor" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Türkiye'nin ve Türk milletinin verilmiş sadakasının olduğunu gün geçtikçe daha net bir şekilde göreceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Toplantımızın şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Sadece muhabbetimizi yenilemiyor aynı zamanda şehrin sorunları ve talepleri konusunda ilk elden bilgiler alıyoruz. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun milletimizle iletişim kurma çabasındayız.

Sokağa, çarşıya, pazara tüm dikkatimizle kulak veriyoruz. Gençlerimizle daha sık bir araya geleceğiz. Hanım kardeşlerimizi daha çok dinleyeceğiz. 21 yılı iktidarda olmak üzere 40 yıllık siyasi hayatımızın en önemli prensibi budur: Biz milletimiz için varız, milletimizle varız. Milletimizin derdi ve tasası en öncelikli meselemizdir.

Fabrikası yok dedikleri araçlar İtalya'dan geliyor dedikleri, aracın üretim hattının Bursa'da olmasını dahi eleştirdikleri Togg, giderek artan üretim kapasitesiyle rakiplerini kıskandırmaya, hazımsızları rahatsız etmeye devam ediyor. Batarya fabrikamızın da şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'NİN VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ"

Daha 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün birbirlerine demediklerini bırakmıyor. Daha 8 ay öncesinde 85 milyonu kucaklaştırmaktan dem vuranlar bugün sabah akşam kavga ediyor. Önce millete umut diye pazarladıkları Cumhurbaşkanı adaylarını ellerine geçirdikleri ilk fırsatta siyasetten zorla emekle ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Ardından paylaşım kavgasına tutuştular. Gün geçmiyor ki milletçe yüzümüzü kızartacak bir skandala, bir ayak oyununa şahit olmayalım.  Ülkemizin siyaseti adına düşündürücü olduğu kadar gerçekten üzüntü verici günlerden geçiyoruz. Bizim kanaatimize göre ortaya saçılanlar buzdağının sadece görünen kısmıdır. Turpun büyüğü aslında hala heybededir. Bir proje olan 6'lı masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır. Türkiye'nin ve Türk milletinin verilmiş sadakasının olduğunu gün geçtikçe daha net bir şekilde göreceğiz.

Tüm Bursalı vatandaşlarıma, kardeşime yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim dayanışmamızı ve muhabbetimizi daim eylesin. Biz de koltuklar, makamlar amaç değil, milletimize hizmet etmek için bir araçtır. Siz bize destek olarak çok kritik bir seçimde bize olan güveninizi gösterdiniz. Mayıs seçimlerinde atılan her oya bir emanet olarak yaklaşıyoruz. 

Haberin Devamı

Bursa'ya son 21 yılda yaptığımız yatırımları en iyi siz biliyorsunuz. Bizde yarı zamanlı belediye başkanları olmaz. Bizde seçmenini seçimden seçime hatırlayan belediye başkanları olmaz. Şayet ezkaza böyle bir belediye başkanı çıkarsa, milletten önce hesabını biz sorar, biletini biz keseriz. 

Tarihiyle, kültürüyle Bursa'mızın öncülük eden misyonunu sürdürmesini bekliyoruz. Bursa 31 Mart seçimlerinde bir kez daha inanıyorum ki tarih yazacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!