Çocuk istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuk istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yıl 1988, Meltem Hakarar Türkiye Güzeli. Yıl 1989, Meltem Hakarar Kainat Güzeli... Meltem Hakarar, 1996'dan beri de Kanal D'li... Hakarar, yaklaşık iki yıldır yaptığı yeni işi ve kendisiyle ilgili her şeyi, Türkiye'nin en iyi kadın magazin dergisi Amica'nın ağustos sayısına anlattı.

Amica muhabiri Ayşen Gürdrama'nın sorularını yanıtlayan Hakarar, kendi içinde çok mutlu bir insan olduğunu belirterek ‘‘Hatalarımla ve doğrularımla kendi kişiliğimi ve benliğimi çok seviyorum. Hiçbir şeyim daha farklı olsun istemezdim’’ dedi. İç mimari eğitimi almasına rağmen Kanal D Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Meltem Hakarar, bu işi çok sevdiğini ve Kanal D'ye gelmeden önce 3.5 yıl bir başka özel kanalın halkla ilişkiler müdürlüğünü yürüttüğünü söyledi. Grey Cen Ajans'ta da bir süre çalışan Hakarar, ‘‘Bu sektörde iyice piştiğime inanıyorum’’ açıklamasını yaptı.

Kainat güzeli seçildikten sonra eline kısa vadede çok para kazanabileceği fırsatlar geçtiğini belirten Hakarar, ‘‘İşim için savaşırım. Kısaca işim her şeyim. Arkadaşlarıma da tercih ederim, flörtüme de, aileme de. Hiçbir zaman çalışamayacağımı düşünemiyorum. Çocuğum olsun çok isterim, ama beni işimden alıkoyacaksa, o zaman onu da yapmamayı tercih edebilirim’’ dedi.

Kanal D'deki ‘‘D Lüks’’ programıyla günlük yaşamdaki en son eğilimleri yakalamaya çalıştığını vurgulayan Meltem Hakarar, kendisine ‘‘Soğuk Güzel’’ denmesi konusunda ise, ‘‘İçim dışım bir. Birçok kişi dışarıdan çok soğuk göründüğümü ve herkesin kolay kolay bana yaklaşamadığını söyler. Kolay samimi olan biri değilim. Ama sosyal ilişkilerimde, diyaloglarımın çok kuvvetli olduğumu düşünüyorum’’ dedi.

Rejim yapmam

Meltem Hakarar, formunu bünyesine ve iş hayatındaki yoğun tempoya bağladı. ‘‘Rejim yaptığımı pek hatırlamam. İş hayatımda çok hareketli bir tempo içindeyim. Özel hayatımda da yerimde duramayan bir insanım ve bu da benim form tutmama yardımcı oluyor. Düzenli olarak bir jimnastik kulübüne gidemiyorum. Gençliğimde uzun süre yüzdüm. Lassa'da da basketbol oynamıştım. O zamandan temelini attım herhalde ki hala devam ediyor’’ diyen Hakarar, özel ilişkilerine de çok saygılı olduğunu vurguladı. Avi Behar'la bir yıla yakın bir beraberliği olduğunu söyleyen Meltem Hakarar, evlenmeyi ise hâlâ düşünmediğini belirtti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!