CHP'nin kedisi 'Şero'ya arkadaş geldi: Kulis

Güncelleme Tarihi:

CHPnin kedisi Şeroya arkadaş geldi: Kulis
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 08:31

CHP Genel Merkezi'nin inşaatından bu yana parti binasında hayatını sürdüren Şero adlı kediye bir arkadaş geldi. Meclisin iktidar kulisinde yaşadığı için milletvekillerinin adını "Kulis" koyduğu kedi, milletvekilerinin yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılaşıyor. Milletvekilleri ile kulislerde görev yapan garson ve temizlik görevlileri, "Kulisi" besliyor, mamasını ve sütünü veriyor.

Haberin Devamı

Anayasa değişikliği teklifinin birinci tur görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulunda, kedi, Meclis'in ve kulislerin neşesi durumunda. Havanın çok soğuk olması nedeniyle, Meclis kulisinde yaşayan "Kulis", milletvekillerinin oturduğu koltukların arasında dolaşarak, onların kendisini sevmesini istiyor. Milletvekilleri de buna ilgisiz kalmayarak, ayaklarının altında dolaşan kediye sevgi ve ilgi gösteriyor.  Milletvekilleri ile kulislerde görev yapan garsonlar ve temizlik görevlileri, "Kulis"in mamasını ve sütünü veriyor.

Anayasa değişikliğinin teklifinin görüşmeleri için 9 Ocak Pazartesi gününden beri, günlerinin yaklaşık 14-15 saatini Genel Kurulda geçiren ve yoğun mesai yapan milletvekilleri, kedi ile yorgunluklarını atıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!