CHP Genel Başkan Yardımcısı Yücel: İnce, belediye meclis üyeliği ve ilçe belediye başkanlığı talep etti

Güncelleme Tarihi:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yücel: İnce, belediye meclis üyeliği ve ilçe belediye başkanlığı talep etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 14:18

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından yaptığı açıklamada, "Muharrem İnce'nin açıklamalarını üzülerek dinledik. Yapılan görüşmelerde Sayın İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin girebilecekleri her yerde seçime gireceklerini açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yücel, 4 Ocak'tan itibaren Memleket Partisi ile yerel seçimde iş birliği konusunda farklı kanallardan müzakereler yürüttüklerini belirterek, "Bu görüşmeler esnasında, 'İlkesel duruş' konusunda tek bir cümle dahi kurmayan, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında dile getirdiği siyasi eleştirileri gündeme dahi getirmeyen Sayın Muharrem İnce'nin açıklamalarını üzülerek dinledik. Yapılan görüşmelerde Sayın İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu. Süreç, parti tabanımızın ve örgütümüzün kabul edemeyeceği bir noktaya taşınınca müzakerelerin tıkanması üzerine bugünkü açıklamayı yaptı. Bugün yaptığı açıklamaların ve eleştirilerin müzakereler olumlu sonuçlansaydı asla yapılmayacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!