Cannes'da Hülya'ya Hollywood teklifi

Güncelleme Tarihi:

Cannesda Hülyaya Hollywood teklifi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2001 00:00


Sema DENKER / MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

Cannes Film Festivali kapsamında Amerikan AIDS Araştırmaları Vakfı yararına düzelenen ‘‘elmas gecesi’’ne katılan davetliler arasında, dünya sinemasının en ünlü starları, jet sosyetenin temsilcileri ve Türkiye'den de Hülya Avşar vardı. Hülya Avşar, gecede güzelliği ile bakışları üzerine topladı.

Dünyanın ünlü yıldızları ve jet sosyetenin tanınmış simaları, geçtiğimiz gün Cannes'da Le Moulin De Mougin'de Amerikan AIDS Araştırmalar Vakfı yararına düzenlenen ‘‘A Diamond is Forever-Pırlanta Sonsuza Kadar’’ adlı gecede bir araya geldi. Birbirinden ünlü 500 davetlinin yer aldığı geceye Türkiye Pırlanta Bilgi Merkezi'nin davetlisi olarak Hülya Avşar da katıldı.

MEDYAYI ŞAŞIRTAN GÜZEL

Türkiye'deki Pırlanta Bilgi Merkezi'nin davetlisi olarak Cannes'daki bu muhteşem geceye katılan Hülya Avşar, Gilan Topkapı Koleksiyonu'na ait olan gerdanlık, ışık seli bilezik ve Dilek Hanif imzalı kostümüyle nefes kesici bir güzelliğe sahipti. Davete kırmızı halıdan yürüyerek giren Hülya Avşar, geceyi izleyen dünya medyasını zarafet ve güzelliğiyle şaşırttı. Hülya Avşar, Chophard'ın sahibi Caroline Gruosi Scheufele'nin kendi gibi mücevherci olan eşi Fawaz Gruosi tarafından iltifat yağmuruna tutuldu.

VE SİNEMA TEKLİFİ

Hülya Avşar'ın masasına gelen Gruosi, güzelliğinden çok etkilendiğini belirttiği sanatçımızın gözlerine hayran olduğunu söyledi. Gruosi, Avşar'ı İtalyan aktrist Ornella Mutti'ye benzetti. Hülya Avşar, davette bir de film teklifi aldı. Dünyanın ünlü film şirketleri arasında yer alan Movie Max Film Şirketi'nin sahibi, Avşar'ın masasına gelerek ünlü sanatçıya çalışma teklifinde bulundular.

Monica Seles’ten tenis dersi alacak

Gecede geliri Amerikan AIDS Vakfı'na bağışlanmak bir de müzayede yapıldı. Müzayedede dünyaca ünlü yıldızların özel eşyalarının açık artırmaya çıkarıldı. Mig Jager'ın gitarı 40 bin dolara, Naomi Campbell'in teşhir ettiği sarı elmas 50 bin dolara, Elizabeth Hurley'le sabah kahvaltısı 40 bin dolara, Elizabeth Taylor'un bir Oscar töreninde giydiği kıyafeti 50 bin dolara alıcı buldu. Müüzayedeye katılan Hülya Avşar da 12 bin dolara ünlü tenisçi Monica Seles'in vereceği ‘‘özel tenis dersi’’ni satın aldı. Avşar, Monica Seles'le önümüzdeki günlerde Avrupa'nın bir şehrinde buluşacak.

25 milyon dolarlık gerdanlık

Geceye mücevherleriyle katılan davetliler arasında ünlü model Adrina Karambeu da vardı. Boynundaki 25 milyon dolarlık (yaklaşık 27.7 trilyon TL) gerdanlıkla nefesleri kesen Karambeu, güzelliği ve zarafetiyle göz kamaştırdı. Mig Jager'ın eski eşi Jery Hall'un da katıldığı davette, bir başka ünlü model Naomi Campbell ise, sevgilisi Flavio Briatore'nin hediyesi olan elmas küpelerle ilgi çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!