Canlı yayında kavga: MHP'liler birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında kavga: MHPliler birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:46

MHP kurultayının konuşulduğu canlı yayında, Yılma Durak ve Cemal Enginyurt arasında sert bir tartışma yaşandı. Yılma Durak yayını terk etti.

Haberin Devamı

Habertürk'te ekrana gelen Gündem Siyaset proramında gergin anlar yaşandı. Yılma Durak MHP’nin iktidar olamamasının tek sebebinin DSP-MHP koalisyonu olduğunu iddia ederek “niçin DSP’yle MHP koalisyon yaptı biliyor musunuz? APO’yu affetmek için. Sayın Genel Başkan Apo’nun affedilmemesi için direniyordu Apo’nun affedilmemesi için. Koalisyondan ayrılsak yine iktidarız. Ne dedi biliyor musunuz: Ben Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için bu koalisyona rıza gösteriyorum dedi” dedi. Bu sözler üzerine Cemal Enginyurt “külliyen yalan, ben milletvekiliydim o dönem” deyince sinirler gerildi.

Haberin Devamı

"ADAM MISIN SEN! KENDİNE GEL!"

Bağırarak yalan söylemediğini belirten Durak, Cemal Enginyurt’a “Cemal sen terbiyesizlik ediyorsun. Sen bana yalan konuşuyorsun diyemezsin. Sen kimsin be. Adam mısın sen! Adam değilsin sen. Sen kendine gel” dedi. Cemal Enginyurt ise “MHP Genel Başkanı’na iftira atıyorsun” karşılığını verince, moderatör Veyis Ateş programa ara verdi. Reklam dönüşü Yılma Durak’ın programı terk ettiği görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!