Çamaşır asarken vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Çamaşır asarken vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2020 07:00

İstanbul’da Murat İşçi (29) kız arkadaşı E.O. ile konuşmak için çarşamba günü 21.00 sıralarında, Bağcılar Çınar Mahallesi 750. Sokak’a geldi.

Haberin Devamı

İşçi, kız arkadaşı E.O.’nun evde olmadığını öğrenince, ablası Ö.O. ile tartıştı. İşçi’den kaçan Ö.O. 752. Sokak’a geldi. Burada bir süre daha kavga devam etti. İşçi, “Şeytan diyor ki sık” dedikten sonra, Ö.O.’ya ve sağa sola rastgele ateş açtı. Ö.O. bir apartmana girerek canını zor kurtardı. Mermilerden biri, olay yerine 30 metre uzaklıktaki evinin balkonunda çamaşır asan Hatice Boğa’nın (37) başına isabet etti.

MERMİ ÇIKARILAMADI

Hatice Boğa, kanlar içerisinde balkona yığılırken, Murat İşçi, kaçtı. Evli ve iki çocuk annesi Boğa, hastaneye kaldırıldı. Boğa’nın başına saplanan kurşun hastanede çıkarılamadığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığından 10 suç kaydı bulunan Murat İşçi’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Mahalle sakinlerinden Mikail Zengin, “3 kişilerdi bir abla ile tartışıyorlardı. Cebinden bir şey çıkarttı ben ilk önce çakı sandım. Silahı çekti 2-3 el duvara ateş etti. Yanındakilerde silah sıkmasın diye onu kolundan çekti. Onu çekerken silah da gitti kadının kafasına isabet etti. Daha sonra kaçtılar” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!