Boş arazide ‘tehdit’ videosu

Güncelleme Tarihi:

Boş arazide ‘tehdit’ videosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2023 07:00

Seçil Erzan’ın ‘Moci’ diye bahsettiği İranlı Mojtaba Hakani tarafından boş araziye götürülüp aracın içinde tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Seçil yüzü gözü şiş halde Hakani’nin söylediklerini tekrar ediyor...

Haberin Devamı

Seçil Erzan’ın videoda ‘Moci’ diye bahsettiği kişi iddianamede de adı geçen, üniversiteden arkadaşının eşi İranlı Mojtaba Hakani. İddiaya göre, Mojtaba Hakani, Seçil Erzan’dan ödediğinden daha fazla para istedi. Erzan ‘Ödeyemem’ deyince de ‘Ne yap ne et para bul’ dedi. O da çareyi tefeci Süleyman Aslan’da buldu. Erzan, Aslan’dan para aldı, karşılığında senet verdi. Senette Hakani’nin de imzası vardı.

TEFECİDEN 10 MİLYON TL

Erzan iddianamedeki ifadesinde olanları, “Moci’ye bu zamana kadar aldığım paranın çok daha üzerinde ödeme yaptım. Hatta Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile birlikte 10 milyon TL para aldım. Aslan bu 10 milyon TL’yi Denizbank’taki odamda yanımda Moci de bulunduğu sırada teslim etti. Karşılığında da 14 milyon TL’lik, Moci ile birlikte senet imzaladım ancak 14 milyon TL’yi Aslan’a sonra elden ödedim. Ama senedi alamadım” diye anlatmıştı.

Haberin Devamı

Hakani de senette imzası olduğu için borçlu görünüyordu. Erzan’ı senedi alması için sıkıştırıp tehdit etmeye başladı.

YÜZÜ GÖZÜ ŞİŞ

Hatta bir gün, Seçil’i evinden alarak boş bir araziye götürdü. Üzerinde eşofman olan ve yüzü gözü şiş olduğu görülen Erzan, Hakani tarafından aracın içinde videoya alındı. Hakani, Erzan’a istediklerini tek tek söyletti. Seçil videoda, “Süleyman Amca, sana verdiğimiz Moci’nin ve Nazlı’nın senedinde, ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Çok rica ediyorum, onların senetleriyle ilgili hiçbir şey yapma. Onları hemen lütfen iade et, hiçbir şey yok çünkü” diyor. Hakani’nin “Benim bir kuruş para almadığımı da söyle” uyarısının ardından da “Moci bir kuruş almadı” diye tekrarlıyor.

Mojtaba Hakani’nin 6 Mart 2023’te Erzan’ın bankadaki makam odasına girerken çekilmiş görüntüleri de dava dosyasında yer alıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!